Севко Трейд ЕООД  itemprop=

Севко Трейд ЕООД

Севко Трейд ЕООД произвежда кожи с високо качество, равномерна дебелина на кожите, еднотипни партиди, мекота на допир, а и богата цветова гама. Кожарската фабрика е най-голямото и модерно предприятие на Балканите за изкупуване и обработка на свински и телешки кожи, намира се в гр.
София, ул.Г.С.Раковски 99, ет.5, офис 18

ЗА НАС СЕВКО ТРЕЙД е кожарска фабрика в България и основната и дейност е изкупуване на сурови кожи, с цел тяхната пеработка и продажба в полузавършен вид (състояние wet blue) или завършен вид. В предприятието могат да се обработват около 200т. кожи месечно. Основен дял в дейноста на фирмата заема обработката на свински и говежди кожи до състояние wet blue, както и напите за облекла, обувки, галантерия и тапицерия, анилиновата и семианилиновата фодра, велур и изохастар (шпалт), бланк. Заводът в гр. Севлиево е най-голямото и най-съвременното предприятие за обработка на свински и телешки кожи в България. Разположен е на широк равнинен терен с площ 50 100 кв.м., като местоположението на предприятието, в Централна България е предимство за снабдяването му със сурови кожи от цялата страна На посочения терен са построени 26 броя производствени и спомагателни сгради. Разполага с два производстени цеха, единият от които е построен през 2000г. и е оборудван със съвременни и екологосъобразни машини и съоръжения.

Мнения за Севко Трейд ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Севко Трейд ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.