Хард Грей Металс   itemprop=

Хард Грей Металс

Екомекс Консулт ЕООД – Вторични Суровини, е частно търговско дружество, специализирано в търговията на едра с метали и неметелен скрап. Дружеството работи на вътрешния пазар и на международния пазар на скрап като търгува с широка гама метални и неметални суровини. Екомекс Консулт е
София, Горубляне, ул. Инж. Георги Белов 2

Хард Грей Металс Хард Грей Металс е с предмет на дейност изкупуване на черни и цветни метали и неметален скрап в София. Дружеството разполага със собствен транспорт и извозва от място. Издава удостоверения за дерегистрации на автомобили.Компанията ни изкупува също и неметален скрап, като предлага собствен транспорт и извозва от място. Събирането на рециклируемите отпадъци се осъществява с контейнери. Хард Грей Металс е част от фирма Екомекс Консулт - която се занимава с изкупуване и търговия на едро с метален и неметален скрап. Изкупуване черни и цветни метали от Хард Грей Металс в град София Фирмата предлага изкупни цени без конкуренция за територията на град София при изкупуване на: желязо мед алуминий месинг неръждаема стомана За фирмените клиенти в страната може да предложи услуги по изкупуване на скрап на място, като за целта се използват контейнери за събиране на рециклируемите отпадъци. Хард Грей Металс разполага с площадка, оборудвана с модерна електронна везна, необходима за притеглянето на вторичните суровини и автомобили. Везната е съвременна и гарантираща максимална точност. Дружеството предлагаме на своите клиенти бързо и качествено демонтиране, товарене и нарязване на различни суровини. Удостоверения за дерегистрация на автомобили в град София Компанията ни разполага с необходимите разрешителни, за извършване на абонаментни услуги по извозване на строителни, производствени и битови отпадъци. Разполагаме също и със специализирана техника за осъществяване превоз на токсични и опасни товари. НЕМЕТАЛЕН СКРАП на Хард Грей Металс в град София в Горубляне Неметалният скрап включва: отпатъчна хартия и картон смесена хартия ( списания и вестници ) опаковки от хартия, велпапе или картон пластмаса ( плътен найлон, каси, щайги ) стъкло ( буркани и бутилки в насипен или цял вид )

Мнения за Хард Грей Металс


The company has no review.

Напиши мнение за Хард Грей Металс


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.