ЮЗИ ЕТ - Вижте още

ЮЗИ ЕТ

Фирма "ЮЗИ" предлага над 20 вида детски и юношески пижами от 100% памук. Всеки модел се предлага в минимум 4 цвята. ЕТ"ЮЗИ" е открита през 1995 год. Сферата на производство е насочена главно към детски и юношески пижами. Колекцията на "ЮЗИ" е съобразена с европейските изисквания.
Джебел, ул.Еделвайс 7

Детски и юношески пижами
ЕТ"ЮЗИ"
ЕТ"ЮЗИ" е открита през 1995 год. Сферата на производство е насочена главно към детски и юношески пижами.

Колекцията на "ЮЗИ" е съобразена с европейските изисквания и от 18 год. произвежда качествени и чисти изделия.

Над 20 вида детски и юношески пижами от 100% памук.

Всеки модел се предлага в минимум 4 цвята.

Детски и юношески пижами

За да задоволи желанията на потребителите си фирмата работи с висококачествени материи - 100% памук, разнообразни цветови тоналности, комбинирани с актуални в момента детски апликации.

Фирмата разполага с работници с дългогодишна практика и много опит в работата си.

Фирмата работи за вътрешния пазар, като се стреми да предложи възможно най-доброто съотношение между цена/ стил/ качество/ комфорт.

Юношески пижами

Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами

Детски пижами

Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами Детски и юношески пижами