ДИЗАЙН МЕТАЛ - Вижте още

ДИЗАЙН МЕТАЛ

ФИРМА ДИЗАЙН МЕТАЛ се занимава с изработка и монтаж на най-различни метални изделия от ковано желязо и гладко желязо, по зададени поръчки от клиенти. Парапети за стълбища и тераси,огради от ковано желязо,решетки,врати,столове,маси,пейки,мебели за градина,търговско оборудване от ковано
ДИЗАЙН МЕТАЛ
МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ и КОВАНО ЖЕЛЯЗО
ФИРМА"ДИЗАЙН МЕТАЛ" има удоволствието да Ви предложи изработка и монтаж на метални изделия за вашият дом или офис, на ниски цени и кратки срокове за изпълнение.

Цените се определят от проекта и взаимно се съгласуват с клиента.

Качествената изработка с гаранция и индивидуалните желания на клиента са водещи в нашата дейност.

Предлагаме изработка на изделия и елементи от метал и ковано желязо като:

 • метални решетки
 • парапети
 • портали
 • огради

КОВАНО ЖЕЛЯЗО

ДИЗАЙН МЕТАЛ

Използването на ковано желязо в интериорно и екстериорно декориране е било познато още от далечни времена, като и до ден днешен не е изгубило обаятелното си въздействие. Кованото желязо се използва в много широк спектър приложения и продукти, като основен или допълнителен елемент.

Почти всички елементи от градинската декорация също могат изцяло или частично да бъдат изработени от ковано желязо. Кованото желязо дава възможност да голям избор на форми, размери и стилове. Желязото е един от най-използваните метали векове наред.

Желязото по-меко и ковко и лесно за огъване и съединяване и предаване на желаната от майстора форма. Специфичната повърхност на кованото желязо също се дължи на предварителната му обработка.

ДИЗАЙН МЕТАЛ ДИЗАЙН МЕТАЛ ДИЗАЙН МЕТАЛ ДИЗАЙН МЕТАЛ ДИЗАЙН МЕТАЛ ДИЗАЙН МЕТАЛ

Оградни пана

Оградните пана се изработват от ковано желязо, според възложения проект.

Използват се техники за устойчивост на продукта при външни атмосферни условия.Металните конструкции сами по себе си са с неограничена гаранция и с гаранция от 10 години против корозиране. Продуктите могат да бъдат произведени изцяло от ръчно ковани детайли по решение и модел на клиента.

НАВЕСИ

ДИЗАЙН МЕТАЛДИЗАЙН МЕТАЛДИЗАЙН МЕТАЛДИЗАЙН МЕТАЛ

Навесите обикновено са конструкции предпазващи нас и имуществото ни от директното въздействие на природните стихии или просто за декорация. Въпреки, че в много случаи са "просто" изглеждащи от конструктивна гледна точка, професионализма при изграждането им е задължителен. Все пак те трябва да издържат на ветрове, бури, летния пек и зимния студ или значителни снежни натрупвания за много години експлоатация.

Изработваме също така и навеси с метална конструкция и поликарбонатни плоскости. Идеите ни в тази област са много и винаги има още и още варианти. Доверете се на професионализма ни и ще получите красив, здрав и функционален навес на добра цена, който няма да ви предаде или отлети с първата буря.

Всеки навес е възможно да бъде изработен от нас, по ваш или наш дизайн с необходимите размери.

Парапети

Парапетите са задължителен елемент от интериора на вашата къщата като ние ще осигурим комфорт и безопасност на вас и вашето семейство

ДИЗАЙН МЕТАЛДИЗАЙН МЕТАЛДИЗАЙН МЕТАЛ
ДИЗАЙН МЕТАЛДИЗАЙН МЕТАЛ

Метални решетки за прозорци

Изработка на метални решетки за прозорци от метални профили(кух квадрат)15/15/1.5мм и 20/20/2мм, препоръчани за монтаж на партерни етажи, като може да се направи отваряема част със заключване(касова брава монтирана в защитна метална кутия ).

Охранителни решетъчни врати

Металните врати решетъчен тип се изработват от метални профили кух квадрат с размер15/15/1.5мм или 20/20/2мм . Основната рамка на вратата се изработва от кух квадрат с размер 40/20/2мм, 30/15/2мм според зависи от профилите, които ще се използват за изработването на решетката. Монтира се касова или секретна брава в защитна метална кутия. Металната каса се изработва от Г-образен профил 40/40/ 3мм, Т - образен профил 40/40/3мм или кух квадрат в зависимост от монтажа.

Изработената метална врата решетъчен тип се боядисва с грунд против корозия и боя в цвят пожелание на клиента.

ВХОДНИ ВРАТИ

ДИЗАЙН МЕТАЛДИЗАЙН МЕТАЛДИЗАЙН МЕТАЛДИЗАЙН МЕТАЛ

Метални Входни Врати от два метални листа с дебелина: 1,5 мм.+ изолационна вата + стъклопакет (възможност и за решетка).

 • Нашите входни врати имат изключително надеждна секретна брава със стоманен език.
 • Секретен патрон с три ключа
 • Секретна дръжка от вътре и топка от вън.
 • Механизъм за плавно затваряне на вратата.
 • Ние поставяме на нашите входни врати - електрически насрещник за домофонна система.
 • Носеща конструкция от метални профили и метални листа с изолационна вата.
 • Грундиране и боядисване в цвят по избор от каталог при поръчване на входни врати.
 • Демонтаж на съществуващата врата

Пощенски кутии

Ние предлагаме - Пощенски кутии ,предназначени за монтаж на входни врати (блиндирани врати, метални врати,решетки ) на жилищни блокове и кооперации.

ДИЗАЙН МЕТАЛ

Изработени са от 1 мм стомана, боядисана с прахова полиестерна боя - сив металик. Дебелината на покритието на нашите пощенски кутии за входове е: 80 микрона.

Предлаганите варианти на пощенски кутии за входове позволяват монтиране на модули пощенски кутии за входове с брой по желание на клиента. От лицевата страна на кутиите има процеп за пускане на пощенски материали, защитени с подвижно капаче. На гърба са вратичките със секретни ключалки, до които имат достъп собствениците.

Същите пощенски кутии за входове се изработват и във вариант за монтаж на стена с процеп за пускане на пощенски материали и вратички само от една страна - лицевата.

Метални гаражни врати

Метални гаражни врати изработени от листов материал 1,5мм с ламарина само от към лицевата страна, която може да бъде гладка или щампована. Вратата е оребрена с кухи квадратни профили с размер 35/35/2мм. Металната каса се изработва от Г-образен профил 40/40/4мм или кух квадратен профил 40/40/2мм. Заключването може да е с касова или секретна брава. Изработената метална врата се боядисва компресорно с високо качествен грунд (против корозия).

Изработват се още метални гаражни врати с вградена входна врата, с остъкление (еденично стъкло или стъклопакет) или дървена декорация.

Метални сервизни врати

Метални сервизни врати - еднолистови

Метални сервизни врати изработени от листов материал 1,5мм(огънат на машина) с ламарина само от към лицевата страна. Вратата може да е еднокрилна или двукрилна оребрена с кухи квадратни профили с размер 50/30/2мм. Металната каса се изработва от Г-образен профил 50/50/4мм или кух квадратен профил 50/30/2мм. Заключването може да е с касова или секретна брава. Изработената метална врата се боядисва компресорно с висококачествен грунд (против корозия).

Метални сервизни врати - двулистови

ДИЗАЙН МЕТАЛ

Метални сервизни врати изработени от листов материал 1,5мм (огънат на машина). Вратата може да е еднокрилна или двукрилна оребрена с кухи квадратни профили с размер 50/30/2мм с пълнеж от минерална вата 6см за постигане на по добра шумо и топло изолация.

Металната каса се изработва от Г-образен профил 50/50/4мм или кух квадратен профил 50/30/2мм. Заключването може да е с касова или секретна брава.

Изработената метална врата се боядисва компресорно с висококачествен грунд (против корозия).

Мнения за ДИЗАЙН МЕТАЛ


The company has no review.

Напиши мнение за ДИЗАЙН МЕТАЛ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.