Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..

Възход 3  itemprop=

Възход 3

Холдинг " Amkodor " - е една от водещите фирми за производство на специално оборудване в Беларус и други страни от ОНД . Акционерното дружество произвежда годишно повече от 5000 единици на специални машини на високо техническо ниво. В производствената програма на предприятието
София, кв. Горубляне, ул. Петър Дипларов 16

За нас Холдинг " Amkodor " - е една от водещите фирми за производство на специално оборудване в Беларус и други страни от ОНД . Акционерното дружество произвежда годишно повече от 5000 единици на специални машини на високо техническо ниво. Холдинг " Amkodor " непрекъснато се разширява гама от оборудване. Подреждане включва повече от 90 модела и модификации на специални машини . В производствената програма на предприятието ефективно пътно строителство , общинска и снегорин , селското стопанство, горското стопанство, летище почистваща техника , специално оборудване за торф индустрия. Те се характеризират с по- високо технологично ниво и производство е сертифицирано по международните стандарти на ISO 9001-2009 STB и DIN EN ISO 9001-2008. Продуктите на фирмата успешно се конкурират с по отношение на качеството, производителността и много по-привлекателна от цена, разходи за резервни части и поддръжка. За много години на машината с надпис "Amkodor" спечели репутация за висококачество и надеждност, те са непретенциозни, издръжлив и продуктивни в тежки условия.

Мнения за Възход 3


The company has no review.

Напиши мнение за Възход 3


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..