Грейнис ООД  itemprop=

Грейнис ООД

Предлагаме проектиране, изработка, доставка и монтаж на малки независими Оксиводородни Генератори Електроцентрали и Когенерации за едновременен добив на „зелена” Електро и Топлоенергия, с мощност от 5 киловата до 1000 киловата на модул, за захранване на промишлени обекти, ферми, мини, обществени и
Грейнис ООД Предлагаме проектиране, изработка, доставка и монтаж на малки независими Оксиводородни Електроцентрали и Когенерации за едновременен добив на „зелена” Електро- и Топлоенергия, с мощност от 5 киловата до 1000 киловата на модул, за захранване на промишлени обекти, ферми, мини, обществени и бизнес сгради, хотели, многофамилни къщи, съоръжения, механизация, големи превозни средства - камиони, кораби, и др. Централите работят с гориво Газ - Оксиводород, получен на място, чрез електролиза на дестилирана вода във фабрично произведен Газ-Генератор "BEST Korea" "OWELD" "Arizona Hydrogen Manufacturing" - САЩ "ЛИГА -ЗАО ВЭМЗ" - Русия, "SoFine" китайски "Maoan" китайски "Golden-Saqi" китайски "Okay" китайски Газ-Генератора се захранва с ел.ток, получен чрез система от термоелектрични генериращи модули - (Seebeck TEG-Modules), на Kryotherm-Russia, от топлинното излъчване на Горивния Блок на Парогенератора. Там газът изгаря при 4000 гр.С, като нагрява тръбен сноп с вода чрез система от топлообменни термомостове. Водата се изпарява във вид на прегрята пара, и задвижва високоефективна Турбина Technopa-Austria. Отработената пара с налягане 2атм. и Т=120?С, 2-5 тона на час (за 50 кВт централа) се използва за отопление, охлаждане (чрез интеркулър) или подгряване на входящата в парогенератора вода. Една 50 кВт централа изразходва 12л дестилирана вода на час. Част от нея може да се рециклира и върне обратно в системата. Процесът е 100% Екологично Чист. Никакво количество газ не се складира и съхранява в резервоари и бутилки, всичко се изгаря в момента на добива, поради което централата е 100% безопасна за работа. Предлагаме и компактен вариант - без турбина. ЦЕНАТА на произведената Енергия е равна на цената на изразходваната Дестилирана Вода, плюс Амортизационните и Ремонтни отчисления и разходи за поддръжка на инсталацията. ЦЕНАТА на Инсталацията е в рамките на 1 до 4 евро на Ват инсталирана мощност или една 20 000 W централа има цена от 20 000 до 80 000 Евро. Изплаща се за 4-5 години непрекъсната работа. Предлагаме също и изработка само на Котли - Парни и Водогрейни, всякаква мощност и размер, едно- и многостепенни, на Оксиводород или на Биомаса и др. горива, независими, (със собствена турбина - икономия над 90%), или свързани към елекроснабдителната мрежа (икономия 40%).

Мнения за Грейнис ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Грейнис ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.