Елеганс Мебел ЕООД - Вижте още

Елеганс Мебел ЕООД

Елеганс мебел е фабрика за производство на мебели от масив. Дървесината от която изработваме мебелите е чам, липа, бук, череша, ясен и дъбов масив. Производствената база е в гр.Троян, кв. Ливадето.
Елеганс Мебел ЕООД

ЕЛЕГАНС МЕБЕЛ Е ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ

 • Производствените мощности са построени през 2013г.
 • През 2017 г. се постигна удвоение на площта и производствените възможности .
 • Постигнато е високо ниво на автоматизация ,перфектна работна среда и безопасни условия на труд, впечатляващи битови помещения.
 • Екипът, зает за управлението и производството е 50 човека.
 • През 2017г започна процес на технологично обновление .
 • Закупихме последно поколение 5-осна CNC машина .
 • През втората половина на 2019г., внедрихме нова дигитална линия за производство на мебели,която ни позволи изработване на обзавеждане от МДФ ест.фурнир,гланцови акрилни плоскости.
 • През 2020 г . обновяването продължи, чрез CNC пакето-разкройващ циркуляр , последно поколение кантираща машина ,автоматичен широколентов шлайф за дълбочинна обработка на дървесината.
 • През 2021г. реализирахме  Европейски проект,чрез който доставихме втора 5-осна CNC машина последно поколение,четиристранно-обработваща машина и дробилка за остатъчния продукт от мебелите.

Производствената база - гр.Троян, кв.“Ливадето“

„Елеганс мебел“ е новопостроена фабрика,което ни позволи максимално да планираме огранизацията на производствения процес. С новата ни производствена база, въведена в експлоатация през април 2013г., с най-добрия екип в нашата сфера , с машините и инсталации от най-висок клас, ние гарантираме качествен продукт за нашите клиенти.

Производствени помещение
4000 кв.м.

Административна сграда
600 кв.м.

Обща площ на фабриката
10 000 кв.м.

Складови помещения
2500 кв.м.

Елеганс Мебел ЕООД

Производство

Основна цел при създаването на „Елеганс Мебел“ е качеството като стратегия за бъдещето развитие.Двигателите за реализирането й са човешкият фактор,модерни съвременни машини и технологии. С новата ни производствена база, въведена в експлоатация през април 2013г., с най-добрият екип в нашата сфера , с машините и инсталации от най-висок клас, ние гарантираме качествен продукт за нашите клиенти. „Елеганс Мебел“ е новопостроена фабрика,което ни позволи максимално да планираме огранизацията на производствения процес,оптимално да огранизираме всяко едно работно място.

Цялото ни оборудване е доставено от Италия , от водещи машиностроителни компании в нашия бранш – SCM , Imatec , Griggio , Viet , Giardina , Kaeser , Ingersollraund , Untha. Със значителна част от сегашния ни екип произвеждаме мебели от 1995г.,но през последните години се убедихме ,че само опит и много усилие не са достатъчни.

Елеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООД

Сега с удоволствие бихме показали на нашите клиенти къде и как ще се изработят техните мебели:

 • просторно машинно отделение без съдържание на прах във въздуха
 • лакировъчно отделение в което няма следа от вредни за здравето вещества
 • въздухоочистителната ни система
 • отоплителната ни инсталация
 • сушилните камери
 • битовите помещения
 • ……и естествено изложбената ни зала.
Елеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООД

Проектиране и дизайн

Пред нас , екипът на „Елеганс Мебел“, стои една основна цел – да направим от вашето жилище – ваш дом. За нас водеща идея при проектирането е уюта и топлината – как да ги внесем и съхраним!

Нашите дизайнери ще изработят не само проект за вашите мебели , но и цялостно интериорно предложение – ще получите компетентен съвет за цветови възможности за под,стени,завеси, щори.

При необходимост ще изработим електрически и ВиК проект. Ще се погрижим максимално да ви улесним в избора на мебели, които не произвеждаме – мека мебел и столове. Ще поемем отговорност за постигането на еднакви цветове при изработването им.

Елеганс Мебел ЕООД

Модели

С помощта на новото технологично оборудване „ Елеганс Мебел“ е в процес на пълна промяна по отношение на стил и модели .

Мебелите вече са по – сложни за изработка , внасят се елементи, възможни за изработка благодарение на CNC  машините  с които разполагаме . Стремежът ни е към най – високия клас мебели в Европа . Ще продължим да се стремим, в мебелите за всеки клиент да вградим частица от неговата индивидуалност , темперамент и неповторимост .

Елеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООД

МОДЕРНО ОБЗАВЕЖДАНЕ

Спалня

Елеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООД

Кухня

Елеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООД

Трапезария

Елеганс Мебел ЕООД

Хол

Елеганс Мебел ЕООД

Антре

Елеганс Мебел ЕООД

Хотели и обществено обзавеждане

Елеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООД

Класическо обзавеждане

Спалня

Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД

Кухня

Елеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООД

Трапезария

Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД Елеганс Мебел ЕООД

Хол

Елеганс Мебел ЕООД

Антре

Елеганс Мебел ЕООД

Хотели

Елеганс Мебел ЕООДЕлеганс Мебел ЕООД

Видео от Елеганс Мебел ЕООД


Елеганс Мебел - фабрика за производство на мебели гр.Троян - видео 1

Мнения за Елеганс Мебел ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Елеганс Мебел ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.