ОАЗИС ЕТ  itemprop=

ОАЗИС ЕТ

Оазис - Петър Циганков ЕТ е производител на официални облекла за деца от 1 до 16 г. и ученически униформи. Оазис - Пловдив предлага всичко необходимо за един официален тоалет - костюми, сака, фракове, вратовръзки, панталони, ризи, пояси, папионки, рокли, поли, сукмани.
За нас Оазис - Петър Циганков ЕТ е производител на официални облекла за деца от 1 до 16 г. и ученически униформи. Оазис - Пловдив предлага всичко необходимо за един официален тоалет - костюми, сака, фракове, вратовръзки, панталони, ризи, пояси, папионки, рокли, поли, сукмани. Фирмата е регистрирана на 06.07.1989г., но с производство на детска конфекция се занимава от 06.01.1997г. Специализирана е за производство на луксозна детска конфекция от 1 - 14г. като еднакво са застъпени модели за момичета и момчета. Облеклата се изработват в малки серии - бутиково. Поддържаме голям набор от модели с голямо цветово разнообразие. Придържаме се към модните тенденции в линия и цветови гами. Склад в град София В склада се предлага цялата гама от модели, цветове и размери, които фирма Оазис произвежда. Там може да пазарувате както на едро, така и на дребно. Адрес: Стоков Базар "Илиянци" Склад номер 9023 (вход от към пожарната) Тел: 0888 65 25 54

ОАЗИС ЕТ - отрасли:


Текстил, Облекло, Детски Дрехи,

Мнения за ОАЗИС ЕТ


The company has no review.

Напиши мнение за ОАЗИС ЕТ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.