Рекламно Студио Елина Принт - Вижте още

Рекламно Студио Елина Принт

Елина Принт ЕООД е рекламна агенция, чиято цел е да обхване широка гама дейности от областта на рекламата, с цел задоволяване повишените изисквания на пазара.Рекламно студио Елина Принт предлага широка гама рекламни дейности,задоволяваща всички нужди на клиента.
Рекламно Студио Елина Принт

Рекламно Студио Елина ПринтРекламно Студио Елина ПринтРекламно Студио Елина Принт


За нас
Елина Принт ЕООД е рекламна агенция, чиято цел е да обхване широка гама дейности от областта на рекламата, с цел задоволяване повишените изисквания на пазара.

Гарантираме на клиента конкурентни цени, кратки срокове, високо качество на изпълнение и коректност.

Амбицията ни е да внесем свеж поглед и нови идеи на рекламния пазар. Стремим се да създаваме стилни рекламни решения и дизайн, който грабва погледа.

За нас успехът на всеки клиент е важен!

Рекламно Студио Елина Принт

Дизайн, предпечат и печат
 
Рекламно Студио Елина Принт

Дигитален печат
 
Рекламно Студио Елина Принт

Вътрешна и външна реклама


Услуги :

Рекламно студио Елина ПринтРекламно студио Елина ПринтРекламно студио Елина Принт

Предлагаме широк диапазон от услуги за успешно представяне на Вашия бизнес, оригинален дизайн и качествен печат на бланки, етикети. Каталози, папки, брошури, календари, плакати, визитки, опаковки, списания, книги, вестници и др.

Осигуряваме затворен цикъл за изработка на продукта: от дизайн и предпечатна подготовка, минавайки през цветоотделянето, отпечатване, лакиране, щанцоване и сглобяване в готов краен продукт.

Разполагаме с дигитална цветна машина – изключително успешно средство за реализиране на висококачествени материали с ниска цена на копието и дълготрайност на цветовете. Това дава възможност за отпечатване на пълноцветни рекламни материали в малки тиражи за кратки срокове както и на мостри на книги и списания.

Имаме режещ плотер за рязане на самозалепващи фолиа – за изработване на рекламни табели, брандиране на автомобили и витрини, производство на малки серии стикери – лесно, бързо и икономически ефективно, без да има необходимост от изработване на щанци и щанцоване.

Фирмата ни е с отличен екип от професионалисти. Доверете ни се, ние сме изгоден и доверен партньор!Портфолио :

Рекламно Студио Елина Принт Рекламно Студио Елина Принт Рекламно Студио Елина Принт Рекламно Студио Елина Принт Рекламно Студио Елина Принт Рекламно Студио Елина Принт Рекламно Студио Елина Принт