Хрисена ЕООД - Вижте още

Хрисена ЕООД

Хрисена ЕООД е дистрибутор на чорапи, произведени от фирма Феникс, Русе, чиито текстилни изделия красят и топлят краката на хора от цял свят. Фирменият магазин на Хрисена се помещава в МОЛ Илиенци,Магазин 061 в град София.Тук ще откриете разнообразие на предлаганите от Феникс Чорапи.
София, бул.Рожен, МОЛ Илиенци, база 1, маг.10061

Хрисена ЕООД
За нас:

Хрисена ЕООД

Хрисена ЕООД е дистрибутор на чорапи, произведени от фирма Феникс, Русе, чиито текстилни изделия красят и топлят краката на хора от цял свят.

Фирменият магазин на Хрисена се помещава в МОЛ Илиенци, магазин 061 в град София. Именно там ще откриете пълното разнообразие на предлаганите стоки.

Цялата продуктова гама се състои от чорапи и изделия от текстил от доказани производители и висококачествени марки и е предназначена за жени, мъже и деца.

Разнообразието от цветове, модели и материи на трикотажните изделия е осезаемо и привлича и с ценовите граници, съответстващи на качеството.

Търговията с чорапи и трикотаж е не само средство, но и страст за екипа на Хрисена и това е видно от множеството доволни клиенти и лоялни партньори, спечелени през годините.

Хрисена ЕООД Хрисена ЕООД

Хрисена ЕООД

Хрисена ЕООД - отрасли:


Текстил, Облекло, Чорапи, Чорапогащници,