CAPO BG - Вижте още

CAPO BG

Всичко започнало през далечната 1912 година в едно селце, което е част от планинската област Брегенцервалд с появата на първата фабрика за сламени шапки. Жителите на Брегенцервалд винаги се придържали към принципа: "Ако искаш да направиш нещо - Направи го сега или не прави изобщо нищо!
CAPO BG
,
CAPO BG

Дамски шапки
 
CAPO BG

Мъжки шапки
 
CAPO BG

Детски шапки

За нас

Всичко започнало през далечната 1912 година в едно селце,част от планинската област Брегенцервалд с появата на първата за областта Форалберг фабрика за сламени шапки.

Жителите на Брегенцервалд винаги се придържали към принципа: "Ако искаш да направиш нещо - Направи го сега или не прави изобщо нищо!"

Така се родила философията на марката CAPO. Още тогава са използвали материали и суровини, съществуващи в природата. 100 години по-късно традицията е запазена, като естествените материали се преплитат синовативните методи на преработка и модерен и уникален дизайн. CAPO е съчетание на традиция и иновация, история и съвременност.

През времето:

CAPO BG
  • Сламени шапки от 1912 година за Хабсбургската монархия
  • Хартиени шапки до края на първата световна война
  • Шапки от филц от 1938 година
  • Вълнени и памучни модели от началото на 70-те години
  • А днес... прекрасни зимни модели "Вдъхновени от природата"

Нашата философия:

CAPO и природата – едно удивително партньорство датиращо от 1912 година. Нейната красота и обаятелност ни карат да се чувстваме истински и живи.

Нашите модели са за всички, които са любознателни, всички които обичат свободата и природата – всички които са като нас.

Качество, доверие и нещо много важно: чисти и почтени взаимоотношения с нашите партньори.Избрани продукти :

CAPO BG


Галерия :

CAPO BG CAPO BG CAPO BG CAPO BG CAPO BG CAPO BG CAPO BG CAPO BG CAPO BG CAPO BG CAPO BG CAPO BG


Виж още на www.capobg.com

4.2 6