ЕТ КРАСИМИР СИМОВ-РИЛСКИ - Вижте още

ЕТ КРАСИМИР СИМОВ-РИЛСКИ

ЕТ КРАСИМИР СИМОВ-РИЛСКИ е създадена през 2000г., с предмет на дейност обработка на мрамор, гранит, варовик и травертин. Цехът се намира на главен път Е-79, до плажа на град Кресна. Фирмата произвежда стъпала, парапети (за басейни, за прозорци и др.), облицовка на сгради, чешми, вази.
ЕТ КРАСИМИР СИМОВ-РИЛСКИ
За нас

ЕТ КРАСИМИР СИМОВ-РИЛСКИ е създадена през 2000г., с предмет на дейност обработка на мрамор, гранит, варовик и травертин.

Цехът се намира на главен път Е-79, до плажа на град Кресна. Фирмата произвежда стъпала, парапети (за басейни, за прозорци и др.), облицовка на сгради, чешми, вази, камини и всичко от мрамор, гранит и варовик.

Работим професионално, разпологаме с CNC рутери, предлагаме качество на достъпни цени, държим на оригиналността и на това клиентите ни да бъдат доволни.

ЕТ КРАСИМИР СИМОВ-РИЛСКИ ЕТ КРАСИМИР СИМОВ-РИЛСКИ

Мнения за ЕТ КРАСИМИР СИМОВ-РИЛСКИ


The company has no review.

Напиши мнение за ЕТ КРАСИМИР СИМОВ-РИЛСКИ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.