Кристал Тон 2 ЕООД  itemprop=

Кристал Тон 2 ЕООД

София, бул. Цариградско шосе 141, 7-ми км.

Кристал Тон 2 ЕООД - България е лицензиран производител на CD, DVD5, DVD9, DVD10. Ние сме най-голямата фабрика за CD и DVD репликация на Балканите и сме лидер на пазара в целия регион на Източна Европа. В лицето на Кристал Тон 2 ЕООД, Вие може да откриете коректен партньор, който може да Ви гарантира най-бързо обслужване и качествен продукт на най-добри цени. Благодарение на високо квалифицираните служители и модерните машини, с които работим, ние можем да Ви предложим: гъвкав производствен процес - възможности за производство на малки и големи серии от компакт дискове, като държим клиентите ни ВИНАГИ да получават отлично качество и напълно изпитани продукти; създаване на гласмастер - производство на CD и DVD стампер в изключително кратки срокове и с най-добро качество; притежаваме всички необходими легализации за производството на оптични дискове - регистрации, кодове и лицензи за поризводство; голямо разнообразие от опаковъчни решения - всички видове опаковки за нашите CD и DVD продукти - Digi опаковки, PVC пликове, DVD и CD кутии и др. Ако държите Вашите CD и DVD продукти да са с най-добро съотнишение цена/качество и с най-добра визия, най- вярното решение е Кристал Тон 2 ЕООД.

Кристал Тон 2 ЕООД - отрасли:


CD и DVD,

Мнения за Кристал Тон 2 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Кристал Тон 2 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.