Майстор Шулц - Вижте още

Майстор Шулц

Майстор Шулц ООД е изключителен представител за България на европейската фирма за строителни инструменти - Schuller Eh'Klar. Ние разполагаме на склад с над 1000 вида ръчни инструменти и помощни материали за сухо и традиционно строителство.
Майстор ШулцМайстор ШулцМайстор ШулцМайстор ШулцМайстор Шулц


Schuller Eh'klar - професионалният търговски партньор
Зад марката Schuller стоят:
  • Дългосрочната бизнес стратегия
  • Ясната търговска философия
  • Внимателно подбраните продукти
Дългосрочната бизнес стратегия на марката Schuller се формира повече от 40 години по метода „управление от семейството". Нашият търговски подход е успешен едновременно за любителите на „направи си сам” и професионалните работници.

Внимателният подбор на продуктите се основава на критерии балансирани между цена и качество, което ни прави конкурентноспособни и е гаранция за успех за нас и нашите клиенти.
За нас:

Бизнес стратегия на Schuller

Производство на продуктите Schuller

Майстор Шулц Нашето производство се базира на продължително сътрудничество с избрани фабрики, което ни носи висока производителност, регулярни и сигурни доставки. Това позволява Schuller да се оптимизира, за да отговаря на международните изисквания на пазара. Доброто и дългосрочно сътрудничество с всички доставчици гарантира постоянното качество на всички продукти.

Schuller продажби

Ние продаваме само продукти, за които сме убедени, че са най-добрата комбинация между качество, цена и приложение. Това е нашето мото в продължение на повече от 40 години.

"Целевото предлагане на качествени продукти с необходимата широчина и дълбочина на асортимента, представени по най-добрия начин, осигурява лесно и бързо продажбите на продукти за клиентите на Schuller".


Майстор Шулц
Майстор Шулц
Майстор Шулц
Майстор Шулц

Майстор Шулц
Майстор Шулц
Майстор Шулц
Майстор Шулц

Асортимент

По отношение на основните елементи на продуктовото ни портфолио, ние винаги се стремим да отговорим на високите изисквания на пазара и нашите клиенти.

Перфектната комбинация от широчина и дълбочина на нашия асортимент е абсолютно необходима и значим фактор за дългосрочен наш успех и успеха на нашите клиенти. Ние отдаваме голямо значение на непрекъснатото развитие на продуктите или продуктовите групи. Поради тази причина, ние ще продължим да работим съвместно с нашите клиенти и доставчици за постигане на най-добрите решения за нашите продукти.

На перфектно подредената стена, ние представяме нашия пълен асортимент от инструменти за всички бояджийски и довършителни работи - един добре направен и организиран подбор. Базирайки се на модулния принцип, можем да предложим на нашите клиенти индивидуални решения за най-доброто представяне на нашите артикули, което води до повишаване на реализираните продажби.

www.schuller.eu