ЯНСО ЕООД - Вижте още

ЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД е търговскa инженерингова фирма, доставчик на индустриална техника, консумативи и различни решения в областта на CNC плазмено рязане, лазерно рязане, вакуумно-манипулиращи подемни устройства, магнитни подемни устройства, консумативи за плазмено рязане и специализирани
ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД е търговски партньор на най-големите световни производители на консумативи за плазмено и лазерно рязане. Поддържаме на склад консумативи за плазмени източници на световни производители. Доставка на охлаждащи течности за източници с водно охлаждане, силиконови смазки за О-пръстени, дюзи за газокислородно рязане и др. Възможност за доставка на ОЕМ консумативи.

Инсталация и монтаж на вакуумно-повдигащи устройства за преместване и различни манипулации на метални или неметални листа в процесите на зареждане и разтоварване на CNC машини за плазмено и газокислородно рязане, на CNC лазери , щанци и CNC обработващи машини на гранит, мрамор и каменни плочи. Инсталация на вакуумни устройства за монтаж на стенни и покривни панели на метални конструкции, устройства за работни манипулации и преместване на варели, кашони, плоскости и др.

ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

Доставка, инсталация и монтаж на:


  • Вакуумно подемни устройства за повдигане, преместване и различни работни манипулации на метални и неметални листа с тегло до 30 тона, варели, чували, кашони и различни нестандартни елементи в производството. Модулни вакуумни устройства за монтаж на стенни фасадни панели (вертикални и хоризонтални) и покривни панели при изграждане на метални конструкции, халета и др.
  • Машини, консумативи, шлангове, горелки, охлаждащи течности за всички видове плазмени източници, производство на германски, чешки и италиански лидери в областта на плазменото и лазерното рязане.
  • Крайцващи и магнитни машини, консумативи в областта металообработката.
  • Работни инструменти за абканти - ножове, матрици и специализирани инструменти за всички видове стандарти на захват - Bystronic, Trumpf, Wila, European Style.

ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД е представител и търговски партньор на фирмите:


  • AERO-LIFT – Germany
  • Walker Magnetics – USA
  • BDS Machinen – Germany

ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

Консумативи за плазмено рязане


ЯНСО ЕООД е търговски партньор на специализирана европейска компания за производство на консумативи за плазмено рязане и заваряване, шлангове, плазмотрони/горелки. Патентовани решения при производството на консумативите за плазмено рязане, включващи иновативни системи за оптимизирано охлаждане на хафния в електродите посредством сребърно ядро, усъвършенстван дизайн, като в заводите на компанията се осъществява постоянен контрол на качеството на произведените консумативи – дюзи, електроди, защитни капачки, завихрящи пръстени, дюзи за газо-кислородно рязане и др.

ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД


Всички консумативи преминават финална обработка – машинно почистване с ултразвук и задължително лазерно маркиране на машини от второ поколение ND:YAG.

Лазерната маркировка на всеки отделен консуматив изцяло игнорира възможността от грешка на оператора на машината при сходно изглеждащи, но различни по предназначение електроди, дюзи, капачки и др. На всеки продукт се правят множество междинни контролни тестове от инженерния екип, като периодично се тестват готовите партиди на CNC машини за плазмено рязане, оборудвани с различни плазмени източници. Компанията производител притежава сертификат за внедрена и интегрирана система за управление на качеството ISO9001.


ЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД е утвърден доставчик и партньор на множество индустриални, металообработващи и стоителни компании в България.

Офиси на ЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД -  шоурум - Вижте още

ЯНСО ЕООД - шоурум

ЯНСО ЕООД е търговскa инженерингова фирма, доставчик на индустриална техника, консумативи и различни решения в областта на CNC плазмено рязане, лазерно рязане, вакуумно-манипулиращи подемни устройства, магнитни подемни устройства, консумативи за плазмено рязане и специализирани
София, ул. Павел Красов 36, шоурум 3!

0888 777 958
Мнения за ЯНСО ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ЯНСО ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.