ЯНСО ЕООД - Вижте още

ЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД е търговскa инженерингова фирма, доставчик на индустриална техника, консумативи и различни решения в областта на CNC плазмено рязане, лазерно рязане, вакуумно-манипулиращи подемни устройства, магнитни подемни устройства, консумативи за плазмено рязане и специализирани
ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД е търговски партньор на най-големите световни производители на консумативи за плазмено и лазерно рязане. Поддържаме на склад консумативи за плазмени източници на световни производители. Доставка на охлаждащи течности за източници с водно охлаждане, силиконови смазки за О-пръстени, дюзи за газокислородно рязане и др. Възможност за доставка на ОЕМ консумативи.

Инсталация и монтаж на вакуумно-повдигащи устройства за преместване и различни манипулации на метални или неметални листа в процесите на зареждане и разтоварване на CNC машини за плазмено и газокислородно рязане, на CNC лазери , щанци и CNC обработващи машини на гранит, мрамор и каменни плочи. Инсталация на вакуумни устройства за монтаж на стенни и покривни панели на метални конструкции, устройства за работни манипулации и преместване на варели, кашони, плоскости и др.

ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

Доставка, инсталация и монтаж на:


  • Вакуумно подемни устройства за повдигане, преместване и различни работни манипулации на метални и неметални листа с тегло до 30 тона, варели, чували, кашони и различни нестандартни елементи в производството. Модулни вакуумни устройства за монтаж на стенни фасадни панели (вертикални и хоризонтални) и покривни панели при изграждане на метални конструкции, халета и др.
  • Машини, консумативи, шлангове, горелки, охлаждащи течности за всички видове плазмени източници, производство на германски, чешки и италиански лидери в областта на плазменото и лазерното рязане.
  • Крайцващи и магнитни машини, консумативи в областта металообработката.
  • Работни инструменти за абканти - ножове, матрици и специализирани инструменти за всички видове стандарти на захват - Bystronic, Trumpf, Wila, European Style.

ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД е представител и търговски партньор на фирмите:


  • AERO-LIFT – Germany
  • Walker Magnetics – USA
  • BDS Machinen – Germany

ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

Консумативи за плазмено рязане


ЯНСО ЕООД е търговски партньор на специализирана европейска компания за производство на консумативи за плазмено рязане и заваряване, шлангове, плазмотрони/горелки. Патентовани решения при производството на консумативите за плазмено рязане, включващи иновативни системи за оптимизирано охлаждане на хафния в електродите посредством сребърно ядро, усъвършенстван дизайн, като в заводите на компанията се осъществява постоянен контрол на качеството на произведените консумативи – дюзи, електроди, защитни капачки, завихрящи пръстени, дюзи за газо-кислородно рязане и др.

ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД


Всички консумативи преминават финална обработка – машинно почистване с ултразвук и задължително лазерно маркиране на машини от второ поколение ND:YAG.

Лазерната маркировка на всеки отделен консуматив изцяло игнорира възможността от грешка на оператора на машината при сходно изглеждащи, но различни по предназначение електроди, дюзи, капачки и др. На всеки продукт се правят множество междинни контролни тестове от инженерния екип, като периодично се тестват готовите партиди на CNC машини за плазмено рязане, оборудвани с различни плазмени източници. Компанията производител притежава сертификат за внедрена и интегрирана система за управление на качеството ISO9001.


ЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД е утвърден доставчик и партньор на множество индустриални, металообработващи и стоителни компании в България.

Офиси на ЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД -  шоурум - Вижте още

ЯНСО ЕООД - шоурум

ЯНСО ЕООД е търговскa инженерингова фирма, доставчик на индустриална техника, консумативи и различни решения в областта на CNC плазмено рязане, лазерно рязане, вакуумно-манипулиращи подемни устройства, магнитни подемни устройства, консумативи за плазмено рязане и специализирани
София, ул. Павел Красов 36, шоурум 3!

0888 777 958