ЯНСО ЕООД - Вижте още

ЯНСО ЕООД

YANSO Ltd. е търговска инженерингова фирма,доставчик на индустриална техника в областите-плазмено рязане, магнитна техника,вакуумни подемни устройства,консумативи за плазмено рязане,както и на строителна механизация–трамбовъчна и валираща техника,фугорези,машини за шлайфане на бетон и др.

YANSO Ltd. е търговски партньор на най-големите световни производители на консумативи за плазмено рязане за плазмени източници на Hypertherm®, Kjellberg®, Thermal Dynamics®, ESAB®, Ajan®, Cebora®, SAF®. Поддържа се складова наличност.

Фирмата работи с утвърдени търговски партньори от ЕС и САЩ като:

 • Batmatic s.r.l – Italy
 • BDS Machinen GmbH - Germany
 • FIPA Vacuum - Italy
 • Walker Magnetics – USA
 • Palme Machinery - Turkey
 • Stahl Gmbh – Germany
ЯНСО ЕООД - Строителна МеханизацияЯНСО ЕООД - Строителна МеханизацияЯНСО ЕООД - Строителна МеханизацияЯНСО ЕООД - Строителна Механизация

Предлагайки продукти с върхово качество ние добре знаем, че и най-високотехнологичната машина става неизползваема, ако за нея не е осигурен надежден сервиз и налични резервни части! Затова нашият стремеж е, продавайки машина задължително да се поддържат резервни части на склад за бъде осигурен максимално бърз и качествен ремонт!

Дългогодишните коректни отношения с партньорите ни осигуряват възможност за гъвкавост при доставката на резервни части и консумативи, така че технологичният престой на техниката да бъде максимално кратък!

Стремежът на екипът на фирмата е да осъществява активна комуникация с клиентите! Само по този начин всеки текущ проблем се решава максимално бързо и качествено!

Доставка и обслужване на машини за:

 • Плазмено рязане
 • Магнитни бормашини
 • Крайцващи машини
 • Вакуумно-подемни устройства
 • Виброваляци, трамбовъчни машини
 • Гилотини за каменни материали
 • Фугорези, дискове за асфалт, бетон
 • Машини за шлайфане бетон
ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

Консумативи за плазмено рязане:

Чешкият производител е специализирана компания в областта на разработки и производство на усъвършенствани консумативи за плазмено рязане & заваряване за плазмени източници на Hypertherm®, Kjellberg®, Thermal Dynamics®, ESAB®, Ajan®, Cebora®, SAF® Компанията има представителства на територията на Русия, Южна и Северна Америка, ЕС, Турция, Индия и Китай с производство & централа в Чешка република. Компанията производител притежава патентовани решения при производството на продуктите и консумативите за плазмено рязане, подобрени иновативни системи за оптимизирано охлаждане на хафния в електродите /сребърно ядро/, усъвършенстван дизайн, а в заводите се осъществява постоянен контрол на всеки произведен консуматив – дюзи, електроди, защитни капачки, завихрящи пръстени, консумативи за газо-кислородно рязане и др.

Всеки продукт преминава финална обработка – машинно почистване с ултразвук и задължително лазерно маркиране на консумативите от машини второ поколение ND:YAG. Задължителната лазерна маркировка на всеки отделен консуматив изцяло игнорира възможността от грешка на оператора на машината при еднакво изглеждащи, но различни по предназначение електроди, дюзи, капачки и др. На всеки продукт се правят редица междинни контролни тестове от инженерния екип, като периодично се тестват готовите партиди на CNC машини за плазмено рязане, оборудвани с различни плазмени източници. Развойният отдел осигурява постоянно високо качество на продуктите. Компанията производител притежава сертификат за внедрена и интегрирана система за управление на качеството ISO9001.

Консумативите са съвместими и взаимозаменяеми с оригиналните консумативи на Hypertherm®, Kjellberg®, Thermal Dynamics®, ESAB®, Ajan®, Cebora®, SAF®

ЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООДЯНСО ЕООД

Офиси на ЯНСО ЕООД

ЯНСО ЕООД - шоурум - Вижте още

ЯНСО ЕООД - шоурум

Фирма Yanso е специализирана във внос, доставка, продажби и сервиз на строителна механизация, електроинструменти, крепежни елементи. Директен вносител на консумативи за плазмено и лазерно рязане, шлангове и горелки за източници от най-големите производители в света
София, ул. Павел Красов 36, шоурум 3!

0888 777 958
5 68