Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Графотрейд  - Вижте още

Графотрейд

Официален представител за България на фирмите Бауман Воленберг- в областта на режещите гилотини и Иберика АГ- в областта на щанците.
Графотрейд
Търговия с нови и използвани печатни машини и оборудване

Графотрейд

За нас
Официален представител за България на фирмите Бауман Воленберг- в областта на режещите гилотини .

Воленберг - От 1.03.2015 година Графотрейд е ЕКСКЛУЗИВЕН представител на МБ Бойерле за Република България и Македония.

МБ Бойерле - От 5.05.2015 година Графотрейд е официален представител на КОМАН за Република България и Румъния.

Коман - От 1.06.2015 година Графотрейд е официален представител на Щайнеман за Република България , Румъния и Македония.

Щайнеман - От 1.06.2016 година Графотрейд е официален представител на C.P. Bourg за Република България и Македония Графотрейд е официален представител за България на фирмата ШМЕДТ от март 2016 година.

Шмедт - Графотрейд е официален представител за България на фирмата Константин Ханг и продуктите с марка Nagel за България от март 2017 година.

Нагел - Графотрейд е официален представител на Воленберг Бухбиндесистеме ГМБХ - производител на лепачни машини, колатори и тристранни ножове за България от март 2017 година. Графотрейд е официален представител на HSM - водещ немски производител на шредиращи машини и машини за пресоване и балиране за България от май 2017 година.

HSM - Графотрейд е официален представител на PLANAX - водещ немски производител на лепачни машини за малки дигитални студия и офиси- кантори, счетоводни къщи и всички фирми имащи нужда от конфиденциалност на информацията си. Графотрейд е официален представител за България от юни 2017 година.

АПР Солюшънс - Графотрейд е екслузивен представител на фирмата APR Solutions за България е водещ производител в областта на лепачо-сгъвачни машини и машините за поставяне на самозалепващи се ленти. Имат машини, които са възможности за работа на подавателния апарат и фрикционно и с въздух, в зависимост от дебелината на материала.


Производители:

АПР Солюшънс

ВИВИД- различни видове качествени ламиниращи машини

ПРЕСТЕК - партньор за България от ноември 2017

БАЧОТИНИ- качествени италиански перфориращи и биговащи машини. Дилър за България от ноември 2017 година

Бограма- швейцарски производител на ролни щанци. Дилър за България от ноември 2017 година

Бауман Воленберг е водещ световно известен производител в тази област. Ние Ви предлагаме нещо ИЗКЛЮЧИТЕЛНО - режещи системи в областта на печатната идустрия покриващи формати от 3 до 10. Бауман Воленберг гилотините за хартия са с размери от 76 до 225 см - за специални случаи при поръчка може да Ви направим и до 420 см. Напълно автоматизираните режещи системи започват с формат 44 на 66 см и стигат до формат 152,5 на 225 см.

МБ Бойрле е немска фирма с повече от 60 години технологичен опит-тясно специализирала се в производството на малък формат сгъвачни машини. Водеща високотехнологична компания партнираща си с фирми като Xerox и Сannon. Сгъвачките са особено подходящи за всички печатници, които имат нужда от малки по дължина сгъвки- като например в областта на фармацията.

Коман е немска фирма специализирана в производството на : лепачно-сгъвачни машини за опаковки, машини за поставяне на прозорчета в картонени опаковки, машини за проверка на качеството на печата, машини за пликове за CD/DVD, машини за опаковки на сокове и машини със специално предназначение. Качество подходящо за печатници търсещи висока производителност. Стейнеман е водеща швейцарска фирма в областта на UV лакирането.

Коника Минолта е един от световните лидери за производство на средства за визуализиране на информация като дигитални цветни печатни и копирни машини. Фирмата осигурява на територията на България техническа поддръжка.

Коника Минолта има различни офис решения -многофунционални черно-бели системи за печат като bizhub 754e, bizhub 654e, bizhub 554e, bizhub 454e, bizhub 364e, bizhub 284e, bizhub 224e и цветни системи за печат като bizhub c754e, bizhub c654e, bizhub c554e, bizhub c454e, bizhub c364e, bizhub c284e, bizhub c224e. Графотрейд предлага също и решения на Коника Минолта за черно-бял производствен печат- bizhub Press 2250/P, bizhub Press 1250/P, bizhub Press 1052, bizhub Pro 1052, bizhub Pro 951, bizhub Pro 951, както и машини за цветен-производствен печат като bizhub Press C1085/C1100, bizhub Press C1060/C1070/P, bizhub Pro C1060 L , bizhub Press C71fc, bizhub Pro C71hc, bizhub Pro C754e.

Intec Printing Solutions Limited е основана през 1989 и е собственост на Ян Мервил. Фирмата предлага разнообразен портфейл от дигитални печатни машини, машини за печат на пликове и етикети, офисни и производствени решения за дигитален печат, както и модули за довършителни дейности към тях. Произвеждат дигитални машини, които по спецификации печатат до 450 gsm.


Графотрейд

Още за нас...
Графотрейд е един от е ексклузивен представител на Интек Принтинг Солюшънс за България, Сърбия, Македония, Косово и Албания.

Графотрейд е един от водещите дилъри в България на база брой оферти за най-различни видове използвани печатни машини и пост прес оборудване- в момента може да направите избор от над 550 оферти. Фирмата предлага най-различни видове офсет машини, сгъвачки, биндери, гилотини, системи за рязане на хартия, щанцови машини и други машини за довършителни процеси..

Графотрейд покрива района на Сърбия, Косово, Македония, Гърция, България, Турция, Румъния и може да инспектира машините Ви и да Ви помогне да ги продадете или пък да си купите машини и оборудване като се ангажира да ви ги инсталира в печатницата.

Графотрейд може да ви помогне да откриете най-подходящото оборудване съобразно вашите печатарски нужди

Графотрейд организира инспекции на машините на място

Графотрейд предлага допълнителни услуги като: разглобяване и сглобяване на машини, товаренето и разтоварването им съобразно желанието на клиента и обективните възможности

Графотрейд организира тестове за печат

Графотрейд е възможно да изкупи по-старите машини и оборудване в случай ,че са на пазарна цена

Графотрейд може да Ви помогне при преговорите с банките, за да отговорите на заложените критерий за окомплектоване на документи съобразно EU програмите

Графотрейд - дилър на нови и употребявани печатарски машини и оборудванеГрафотрейд

ФИНАНСОВИ АНАЛИЗИ и изготвяне на Бизнес Планове на клиенти желаещи да кандидатстват за финансиране

Анализиране на финансово-счетоводната информация на предприятието и изчисляване на основните коефициенти за ликвидност, задлъжнялост, рентабилност, ефективност

Използване на на различни методи за оценяване на бъдещи и настоящи бизнес модели ,както и на цели предприятия:

  • методите за оценка на активите-чиста стойност на активите и ликвидационна стойност
  • методи за оценка на доходността-дисконтиране на бъдещи парични потоци и капитализиране на настоящи и минали потоци
  • методи на пазарните аналози

Подготовка и окомплектоване на документи необходими за кандидатстване за банково и лизингово финансиране

Управление и контрол на цялостния инвестиционен процес по покупка на печатна машина или оборудване

  • определяне на специфичните нужди на клиента каква точно машина би му свършила най-добре работа
  • поръчване на новата машина и подпомагане на клиента да си продаде ненужното полиграфско оборудване
  • Организиране на процеса за намиране на финансиране за покупката на база финансовото състояние и възможности на фирмата.
  • Инсталация , обучение за работа и поддръжка на машината

Възможности за лицензирани оценки на "Търговски предприятия и вземания", както и на "Недвижими имоти".Графотрейд

www.graphotrade.com

Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..