Авижент 22 ЕООД - Вижте още

Авижент 22 ЕООД

Авижент 22 ЕООД е създадена през 1997 г. в гр. София. За 16 години на българския рекламен пазар, фирмата се е доказала като професионален изпълнител на рекламни продукти(печат, визитки, фактури). Разполагаме с пълен затворен цикъл за изпълнението им.
Авижент 22 ЕООДАвижент 22 ЕООДАвижент 22 ЕООД

АВИЖЕНТ 22 ЕООД - ОФСЕТОВ И ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

За нас
Авижент 22 ЕООД Авижент 22 ЕООД е създадена през 1997 г. в гр. София. За 16 години на българския рекламен пазар, фирмата се е доказала като професионален изпълнител на рекламни продукти(печат, визитки, фактури). Разполагаме с пълен затворен цикъл за изпълнението им.

Ние разполагаме със съвременна техника за офсетов и дигитален печат, с качество, задоволяващо и най-капризния вкус. Електронната ни база данни показва, че сме работили и работим с над 28 000 клиенти в страната и чужбина.

В нашият офис на ул. Люлин планина 17 ще бъдете посрещнати и обслужени бързо и качествено. Ще получите идеи и проекти за рекламата на вашата дейност(печати, визитки, фактури и др.) – изготвени професионално.

Работно време: от 9.30 до 17.30 Заповядайте при нас, за да се убедите в това!

Мнения за Авижент 22 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Авижент 22 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.