Еко Брикети 2016 ООД - Вижте още

Еко Брикети 2016 ООД

Фирма „Еко Брикети 2016 ЕООД“ е производител и доставчик на Еко Брикети, които са ново поколение съвременно, екологично и икономично твърдо гориво. Предлагаме Ви да пробвате алтернативното средство за отопление, наречено Еко брикети, които са подходящи за камини, печки и котли.
Еко Брикети 2016 ООДЕко Брикети 2016 ООДЕко Брикети 2016 ООД

Фирма „Еко Брикети 2016 ЕООД“ е производител и доставчик на Еко Брикети, които са ново поколение съвременно, екологично и икономично твърдо гориво.

Предлагаме Ви да пробвате алтернативното средство за отопление, наречено Еко брикети, които са подходящи за камини, печки и котли. Използват ги за отопление на къщи, сауни, хотели, както и за индустриални помещения. Те ще създадат същия уют и топлина в дома Ви, както обикновените дърва, но без неприятните последици от използването им, като замърсяване около камината или горивния котел. А Вие ще се насладите от използването на екологично чисти продукти.

Кои са плюсовете от използването на Еко брикети?

  • Екологичност – Производството се осъществява от остатъчна слънчогледова шлюпа, без добавки на лепило и други подобни химически вещества.

  • Достъпност – Затворения цикъл минаващ от производство, поддържане на складова наличност и доставка, прави Еко брикетите достъпни.

  • Икономичност – Еко брикетите са по-калорични от дървото, каменните, домбаските и коксовите въглища. С тези си качества те горят бавно и красиво, отделяйки много топлина и оставят малко пепел.
Еко Брикети 2016 ООД

Еко Брикети 2016 ООД

Еко Брикети 2016 ООД - отрасли:


Въглища, Брикети, Екобрикети,

Видео от Еко Брикети 2016 ООД


Еко Брикети 2016 ООД - видео 1