РЕА ТЕХ ЕООД - Вижте още

РЕА ТЕХ ЕООД

РЕА ТЕХ ЕООД е директен вносител на стоманени въжета, консумативи за дърводобив, техника за зимни курорти. www.reatech-bg.com
София, София 1407 кв. Кръстова вада

РЕА ТЕХ ЕООД
РЕА ТЕХ ЕООД
РЕА ТЕХ ЕООД е директен вносител от европейски производители на Стоманени въжета / Консумативи за дърводобив / Вериги против буксуване на горски трактори и камиони / Техника за зимни курорти / Инструменти за ски сервиз.
РЕА ТЕХ ЕООД

Наши партньори са утвърдени производители от Германия, Италия, Финландия, Франция, Швейцария, Белгия, Австрия, Словения, Швеция, Чехия и Словакия. РЕА ТЕХ ЕООД е официално оторизиран представител за България и Балкански регион на HANS HALL Германия - производител на вериги за снегоутъпкващи машини, на финландската фирма OFA - производство на вериги против буксуване на горски трактори, камиони, високопроходими багери, джипове, военна техника.

От складова наличност и по заявка доставяме:

СТОМАНЕНИ ВЪЖЕТА: за всички видове кранове, пробивни машини, пътнически и товарни въжени линии, за дърводобив, асансьори, мостове

КОНСУМАТИВИ ЗА ДЪРВОДОБИВ: синджири и куки, чокери, ролки, специални горски въжета тип Python с профилирани снопчета

ВЕРИГИ ПРОТИВ БУКСУВАНЕ на горски трактори и влекачи, тежкотоварни камиони, джипове офроуд

ТЕХНИКА ЗА ЗИМНИ КУРОРТИ: вериги за снегоутъпкващи машини, резервни части за ски влекове и лифтове, стоманени въжета и гумени бандажи за всички видове въжени линии

ИНСТРУМЕНТИ ЗА СКИ СЕРВИЗ: менгемета, ръчни инструменти за обработка на кантове, електроуреди, вакси

Изпращаме поръчки по Еконт и след стандартното работно време - пратката пристига на другия ден. Плащането се извършва с превод или в брой при получаване на стоката, с фактура и касов бон.

СТОМАНЕНИ ВЪЖЕТА

РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООДРЕА ТЕХ ЕООД

КОНСУМАТИВИ ЗА ДЪРВОДОБИВ

РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД

Вериги против буксуване на горски трактори и камиони

РЕА ТЕХ ЕООДРЕА ТЕХ ЕООД

ТЕХНИКА ЗА ЗИМНИ КУРОРТИ

РЕА ТЕХ ЕООД

ЗА СКИ СЕРВИЗ

РЕА ТЕХ ЕООД

Мнения за РЕА ТЕХ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за РЕА ТЕХ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.