РЕА ТЕХ ЕООД - Вижте още

РЕА ТЕХ ЕООД

РЕА ТЕХ ЕООД е директен вносител на стоманени въжета, консумативи за дърводобив, техника за зимни курорти. www.reatech-bg.com
София, София 1407 кв. Кръстова вада

РЕА ТЕХ ЕООД
РЕА ТЕХ ЕООД
РЕА ТЕХ е директен вносител на: стоманени въжета, консумативи за дърводобив, вериги против буксуване на горски трактори и камиони, техника за зимни курорти, оборудване за ски сервиз.
РЕА ТЕХ ЕООД

Доставяме подемни и помощни въжета за всички видове КРАНОВЕ - кулокранове с долно въртене Liebherr, Potain, Comansa; за автокранове, портални кранове за складови халета и производствени помещения, пристанищни кранове, специализирани кранове за яхти и за среда с висока температура - металургични цехове, леярни.

За пътнически, товарни, горски ВЪЖЕНИ ЛИНИИ осигуряваме теглещи и носещи въжета, резервни части, бандажи, кабели, тирфори Habegger. Специализирани сме в доставка на въжета за ЛЕБЕДКИТЕ на горски трактори и на снегоутъпкващи машини. За ДЪРВОДОБИВ предлагаме пълна гама консумативи: синджири, плъзгащи куки, чокери и чокерни куки, халки, помощни ролки, сапани, стандартни и специални Python въжета с компактизирани снопчета - за извоз на дървесина.

Наши партньори са утвърдени производители от Германия, Италия, Финландия, Франция, Австрия, Белгия, Швейцария, Словения, Чехия, Словакия, Полша, Швеция. РЕА ТЕХ е официално оторизиран представител за България и Балкански регион на германския производител Hans Hall - вериги за снегоутъпкващи машини и на OFA Финландия - производство на вериги против буксуване на трактори, тежкотоварни камиони, офроуд джипове.

СТОМАНЕНИ ВЪЖЕТА

РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД

КОНСУМАТИВИ ЗА ДЪРВОДОБИВ

РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД РЕА ТЕХ ЕООД

Вериги против буксуване на горски трактори и камиони

РЕА ТЕХ ЕООДРЕА ТЕХ ЕООД

ТЕХНИКА ЗА ЗИМНИ КУРОРТИ

РЕА ТЕХ ЕООД

ЗА СКИ СЕРВИЗ