Авто Баланс Систем-Техник ООД - Вижте още

Авто Баланс Систем-Техник ООД

АБС-Техник ООД е малко предприятие с богат опит в обработката на всякакъв вид материали. Съчетавайки модерните технологии с 40 години опит в производството на детайли за машиностроенето ,ние предлагаме на нашите клиенти максимална гъвкавост и кратки срокове за изпълнение.
София, кв. Бусманци, ул. 6-ти Май №10

Авто Баланс Систем-Техник ООДАвто Баланс Систем-Техник ООД


Авто Баланс Систем-Техник ООД
АБС-Техник ООД е малко предприятие с богат опит в обработката на всякакъв вид материали .
Съчетавайки модерните технологии с 40 години опит в производството на детайли за машиностроенето ,ние предлагаме на нашите клиенти максимална гъвкавост и кратки срокове за изпълнение на техните проекти .

Разполагаме с модерни многоосни високопроизводителни CNC машини за обработка на детайли със сложна форма и висока точност.
Ползването на CAD-CAM програма позволява бързо програмиране и обработка на детайли със сложна конфигурация ,дори и при единични бройки.


За нас :

Фирма Авто Баланс Систем – Техник ООД е основана през 2010 г. с основен предмет на дейност изработка на детайли и готови изделия от метали, неметали и сплави, както и производство на тежести за баланс на автомобилни гуми.
Машините, с които фирма Авто Баланс Систем – Техник ООД работи, са от висок клас и са едни от най - съвременните в тази област,отговарящи на най- новите технологични характеристики и професионални изисквания.


Предмет на дейност :

Струговане и фрезоване
Предлагаме качествена стругова и фрезова обработка с високо производителни металорежещи машини на стомани, неръждаеми стомани, алуминий, месинг, титан и пластмаси. Разполагаме с CAD/CAM софтуер, който спомагат за по-качествена и бързо производство на сложни детайли.

Допълнителна обработка
При необходимост можем да предложим термообработка и всички видове химически покрития чрез партньорски фирми.

Монтажна дейност
Извършваме сглобяване на възли от детайли произведени от нас.


Техническо оборудване :

Пет осен вертикален машинен център LITZ LU 620

 Авто Баланс Систем-Техник ООД
Струго Фрезови машинен център GOODWAY GTS 260

 Авто Баланс Систем-Техник ООД
 
Универсална Фреза "Aciera F5 EP"

 Авто Баланс Систем-Техник ООД
Универсален Струг

 Авто Баланс Систем-Техник ООД


Галерия :

Авто Баланс Систем-Техник ООД Авто Баланс Систем-Техник ООД Авто Баланс Систем-Техник ООД Авто Баланс Систем-Техник ООД Авто Баланс Систем-Техник ООД Авто Баланс Систем-Техник ООД  Авто Баланс Систем-Техник ООД  Авто Баланс Систем-Техник ООД