Анабел ХВ ЕООД - Вижте още

Анабел ХВ ЕООД

Фирмата anabelklima е създадена през 2001 година, тя е тясно специализирана в областта на климатичната техника. Основен предмет в дейността и е продажба, доставка, сервиз и монтаж на климатици. Фирмата се придържа към продажба и монтаж на климатична техника сплит системи.
Сливен, ул. Даме Груев, 28 партер


Анабел ХВ ЕООД

Анабел ХВ ЕООД предлага продуктите и услугите си в следните градове : Сливен, София, Хасково, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Габрово и Ямбол

Анабел ХВ ЕООД

Фирмата Анабел ХВ ЕООД е създадена през 2009 година, тя е тясно специализирана в областта на климатичната техника. Основен предмет в дейността и е продажба, доставка, сервиз и монтаж на климатици, хладилна техника,поддръжка на аспирация врф системи,конвектори, слънчеви панели, пелетни камини.

За периода на дейността си тя е изпълнила успешно възложените и от клиенти множество частни и държавни обекти.

Нейни клиенти са: Фонд републиканска пътна инфаструктура, Военно издателство, РИОКОЗ-София-Област, Национален център за опазване на общественото здраве, Община Лозенец, Център за защита на личните данни, като и много частни структури- Граве България, Монолит-3, издателство Анубис, Прайм Естейтс, Бол БГ и stilit plast , Домейн бояр, vini sliven ,djeni, mebeli djovani, Мандра олимп, Супер маркет ДИДИ, Фризьорски салони чудестно и лестно,  множество други успешно завършени обекти. Поддържа и аспирацията на Kaufland, Kenar и Lidl.

Фирмата предимно набляга на продажба и монтаж на климатична техника- сплит системи от тип: за високостенен монтаж, колонен, касетъчен, таванно подов, канален както и изграждането на VRV системи. anabelclima е дистрибутор на най-водещите марки известни на българския пазар-Sharp, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, Daikin, Panasonic, LG, Hitachi, Carrier, Haier, Midea, Gree, Neo, Samsung, Sang.Вече повече от 8 години Анабел ХВ ЕООД изгражда партниорства със сервизни центрове, вносители на популярните марки в този бранш и фирми добре познати на пазара осъществяващи дейност в климатичната техника.

Нейни партниори са : К&К- електроникс (Техномаркет), Технополис, Зора, Роял електроникс, Магнум-D, КиБ-клима.


Анабел ХВ ЕООД

Анабел ХВ ЕООД разполага с достатъчен човешки ресурс за изпълнението на по мащабни обекти, работи с висококачествени материали, произведени от водещи фирми в бранша- Halcor, K-Flex, Fischer и др.

При изпълнението на възложените обекти се стреми да съчетава бързината на работа с постигане на високо качество и спазване на възложения срок за изпълнение.

 Във фирмата работят служители, специализирали се тясно в тази дейност, придобили опит с течение на времето и от обема покриващ фирмата за периода от нейното съществуване- 3200 климатични системи- гаранционни и извънгаранционни


Анабел ХВ ЕООД

Основната и цел е запазване на настоящите и клиенти и спечелване на доверието на нови.

 • Разглабяне на предния панел на климатика за пълен достъп до изпарителя /фреоновата пита/;
 • Почистване фреоновата пита от грубите частици чрез напръскване с препарат;
 • Напръскване на фреоновата пита с обезмаслител или специализиран спрей предназначен за почистване на климатици;
 • Измиване на разкаченият панел преди неговото сглобяване;
 • Почистване на пластмасовите детайли с препарат;
 • Почистване на фреоновата пита на външното тяло с четка;
 • Почистване на външното тяло;
 • Замерване на налягането на фреона;
 • Замерване на входящата и изходящата температура на вътрешното тяло;
 • Допълване с фреон до 100гр.;
 • При необходимост от пълнене с по-голямо количество фреон се доплаща в зависимост от типа, който се използва и необходимия грамаж: Фреон тип R22, R407C, R410A с 50% отстъпка само за 5 лв., вместо за 10 лв. за 100 гр. - заплащането се извършва на място.sas dds


Офиси на Анабел ХВ ЕООД

Панос Солар Сървиз ЕООД - Вижте още

Панос Солар Сървиз ЕООД

Фирмата е създадена през 2020 година, тя е тясно специализирана в областта на слънчеви системи и соларни панели.
Сливен, ул.Предел 3

0896 607 607
Мнения за Анабел ХВ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Анабел ХВ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.