Областни градове Градове ×

Фирмата anabelklima е създадена през 2001 година, тя е тясно специализирана в областта на климатичната техника. Основен предмет в дейността и е продажба, доставка, сервиз и монтаж на климатици. Фирмата се придържа към продажба и монтаж на климатична техника сплит системи.

"Пестим Енергия" ООД предлага проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, вентилационни и климатични системи. Фирмата е създадена, за да носочи вниманието към новите енергоефективни ОВК (отопление, вентилация, климатизация) съоръжения и ВЕИ (възобновими енергийни източници)

Сливен
ВОКС има дългогодишен опит в продажбата и инсталирането на климатична и отоплителна техника. Ние предлагаме всички добре известни водещи световни марки климатици - Daikin, Fuji Electric, Panasonic, Toshiba, TREO, Carrier, Neoclima и др.

Савулен Клима ЕООД е фирма специализирана в областта на отплението и климатизацията.Тя е специализирана в доставка, монтаж и ремонт на климатична техника. Продуктите които предлагаме с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени и осигурена сервизна поддръжка.

Ютилитис ЕООД предлага проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, вентилационни и климатични системи. Отопление, вентилация (ра

Продажба, можтаж и ремонт на климатична техника OSAKAMIDEA, LG, PANASONIC, HAIER.

Климатизация.

доставка монтаж сервиз климатици отоплителни инсталации вентилационни системи.

Партньори