Къща на Камъка ООД  itemprop=

Къща на Камъка ООД

Къща на Камъка ООД има 25 годишен професионален опит, в областта на архитектурният дизайн свързан с качествената обработка на всички видове Камък Мрамор и Гранит. През годините доказваме своята коректност и доверие към нашите клиенти и се надяваме да останем най- предпочитаният партньор.
За нас: Къща на Камъка ООД има 25 годишен професионален опит, в областта на архитектурният дизайн свързан с качествената обработка на всички видове Камък Мрамор и Гранит...... През годините доказваме своята коректност и доверие към нашите клиенти и се надяваме да останем най- предпочитаният партньор в строително архитектурният бранш. Основната дейност на фирмата е изработка доставка и монтаж на всички видове: Архитектурни детайли Скулптурни фигури и Скулптурни композиции Обществени паметници с национално значение Фонтани и Шадравани Колони Балюстри Камини Барбекюта Чешми и Мивки Кашпи , Градинско обзавеждане и декорация Ротонди и паркови Беседки Надгробни паметници , Параклиси и Мавзолей Стъпала и Цокли Плотове Профили и Други Къща на Камъка ООД предлага изработка на всеки продукт, от всякакъв вид Камък - Мрамор и Гранит. Фирмата разполага с последно поколение каменнообработращи машини. При нас ще получите компетентна консултация и отлично професинално обслужване! Очакваме ви! #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:300px !important}

Мнения за Къща на Камъка ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Къща на Камъка ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.