СКС България ООД - Вижте още

СКС България ООД

СКС България ООД е българско търговско дружество основано през 2016 г. в гр. Разград и е специализирано в търговията с работно и униформено облекло, работни обувки и лични предпазни средства.Сътрудничим си с най-добрите и утвърдени шивашки производители на работно облекло в БГ.
 СКС България ООД

За нас:

„СКС България ООД“ е българско търговско дружество основано през 2016 г. в гр. Разград и е специализирано в търговията с работно и униформено облекло, работни обувки и лични предпазни средства.

Дългогодишният ни опит /над 10 години/ като експерти в Служба по трудова медицина при „Анимакс“ ООД ни позволява да сме максимално полезни на нашите клиенти при определяне правилните средства на защита при работа, а индивидуалният подход към всеки клиент ни помага да постигнем най – ефективните резултати.

Сътрудничим си с най-добрите и утвърдени шивашки производители на работно облекло в Р. България, което ни дава възможност да предоставим на клиентите си най-доброто съотношение между качество и цена, във възможно най-кратки срокове за доставка. За този кратък срок от няколко месеца успяхме да станем представители на реномирани световни производители на работни обувки и вече предлагаме техните продукти на нашите клиенти на възможно най-ниски цени с максимално удължена експлоатационна гаранция. Целта на нашето бизнес начинание е да задоволим и най-нестандартните изисквания към работното облекло, работните обувки и личните предпазни средства, както на работещите, така и на работодателя, за да достигнем максимална полезност при изгодни условия.

Ние се гордеем с продуктите, които предлагаме и разбираме, че нуждите и желанията на всеки клиент са различни и затова нашият екип виаги е готов да окаже необходимото съдействие по телефон, електронна поща, skype и/или чрез посещение на място. Нашите предимства ни правят предпочитан партньор и продължаваме да печелим доверието на не малко фирми в страната.

СКС България ООД СКС България ООД СКС България ООД

СКС България ООД СКС България ООД СКС България ООД

Услуги:

Стремим се да предложим на нашите клиенти най-доброто и именно поради това ние си партнираме и сътруничим с утвърдени и тясно специализирани в своята област партньори.

Може да разчитате на нашето съдействие и експертна помощ и при правилният избор на:

  • Служба по трудова медицина;
  • Орган за контрол на факторите на работна среда и ел. безопасност;
  • Орган по безопасност и здраве при работа;
  • Агенция за оценка и подбор на персонал;
  • Системи за управление; При необходимост от съдействие и помощ, моля използвайте формата за контакт и ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден от вашето запитване.
СКС България ООД СКС България ООД СКС България ООД

www.sksbulgaria.com