Аксел Трейд 2009  itemprop=

Аксел Трейд 2009

Фирма „Аксел Трейд 2009” ЕООД е млада и бързоразвиваща се компания в сферата на дърводобивната промишленост и производството на пелети от дървесна биомаса. Нашият екип от амбициозни професионалисти работи ежедневно за усъвършенстване на дейността ни и постигане на целите ни.
Аксел Трейд 2009 Фирма „Аксел Трейд 2009” ЕООД е млада и бързоразвиваща се компания в сферата на дървообработващата промишленост и производството на пелети от дървесна биомаса. Нашият екип от амбициозни професионалисти работи ежедневно за усъвършенстване на дейността ни и постигане на двете ни главни цели – да бъдем сред водещите компании в бранша и да удовлетворим в максимална степен изискванията на клиентите си – предлагайки продукт с високо, непроменливо качество и действително отговарящ на лабораторния си анализ! Към днешна дата ние спокойно и уверено можем да предложим на нашите клиенти екологично чист, покриващ европейските стандарти за качество продукт. ТОПЛИНАТА, ОТ КОЯТО ИМАШ НУЖДА… Продукти : Характеристики: 100% иглолистна дървесина без химически примеси; Отделена топлина 5 kWh/кг; Пепел при изгаряне до 0,69%; Диаметър 6 мм; Дължина до 35мм; Влага 7.5 %; Сяра – 0,030 %. Вид на опаковката: Ние предлагаме следните разфасовки: 15 кг. чувал – удобен при зареждането на бункера с гориво на Вашата камина или водогреен котел; Както и Jumbo bag (big bag) от 1000 кг. – улесняващ зареждането на по-големи инсталации. Производство : Предприятието ни е ситуирано в гр. Самоков, само на 60км от гр. София в полите на величествената и красива Рила планина. От тук именно идва суровината за пелетите, които предлагаме – качествена иглолистна дървесина. Избираме я с грижа за околната среда, така че да съхраним най-ценният ни дар – природата и едновременно с това да доставим във Вашият дом аромата на гората и топлината на дървото. В производството използваме изключително технологична, обла дървесина. Производственият капацитет на “Аксел Трейд 2009“ ЕООД е над 20 000 тона годишно. Екологично чисти пелети от Аксел Трейд 2009 ЕООД

Аксел Трейд 2009 - отрасли:


Енергетика, Пелети,

Мнения за Аксел Трейд 2009


The company has no review.

Напиши мнение за Аксел Трейд 2009


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.