ДРЕСМЕЙКЪР ООД - гр.Пловдив | Ишлеме на дълги серии от връхно, работно облекло и униформи

ДРЕСМЕЙКЪР ООД - гр.Пловдив - Вижте още

ДРЕСМЕЙКЪР ООД - гр.Пловдив

ДРЕСМЕЙКЪР ООД е профилирана в производството на ишлеме на елегантни дамски и мъжки връхни облекла, изработка на униформи и производство на спортни облекла. Фирмата е изградена от силно мотивиран екип от квалифицирани специалисти за работа с високотехнологични машини за облекло.

"ДРЕСМЕЙКЪР" ООД е профилирана в производството на ишлеме на елегантни дамски и мъжки връхни облекла, изработка на униформи и производство на спортни облекла. Фирмата е изградена от силно мотивиран екип от квалифицирани специалисти и разполага с високотехнологични машини за конфекционно производство.

Дресмейкър ООД
стартира амбициозно през 2015 година с 60 човека. Три години по-късно дружеството вече наброява 135 човека от тях 80 шивачи. Шевното производство е 1500 кв.м. находящо се в гр. Асеновград.

В областта на модата Дресмейкър ООД работи много успешно за световно известни марки като MONCLER, BARBOUR, HACKETT, MARK O`POLO и др.
През 2017 година фирмата произведе за нуждите на чешката армия 80 000 военни униформи, а за немската армия 50 000 броя. В спортните обекла наши клиенти са MALOJA, MARTINI SPORTSWEAR, FLAIR и др.

Средно месечния капацитет на производството е от 10000 – 15000 бр. в зависимост от степента на сложност на моделите. Дресмейкър ООД има изграден логистичен център.
Дружеството постоянно повишава квалификацията на своите служители, чрез ежегодни обучения.


ДРЕСМЕЙКЪР ООД - гр.Пловдив

ДРЕСМЕЙКЪР ООД - гр.Пловдив - Отрасли:

Шивашка Промишленост,

Населено място:

Пловдив

Отрасли в град Пловдив:

Шивашка Промишленост в град Пловдив,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?