ДСГ Технолоджи ЕООД - Вижте още

ДСГ Технолоджи ЕООД

Фирма ДСГ Технолоджи ЕООД извършва заваръчни услуги по методите Виг,Миг/Маг, ММА. Конструкционни стомани до 20мм Легирани стомани до 20мм Неръждаеми стомани до 20мм Алуминий до 20мм Месинг до 20мм
ДСГ Технолоджи ЕООД

За нас:

Фирма DSG Technоlogy Ltd. е основана в град София и е специализирана в доставката и монтажа на пелетни котли и услуги в металообработването.

Фирмата разполага с Екип от специалисти с 20 годишен опит в металообработването непрекъснато работещ за задоволяването на нуждите на нашите клиенти чрез иновативно мислене и прилагане на най-новите технологии в лазерното рязане, огъване, заваряване , доставка и монтаж на енерго-спестяващи отоплителни системи. Оборудването с което разплолагаме ви гарантират перфектно качество на продуктите всеки път.

Нашата мисия е да ви предоставим продукт или услуга покриващи всички норми за качество, безопасност, екология и най- добра цен, защото Мотото което ни е водило и ще ни води винаги е Всеки доволен клиент е нов спечелен клиент!

Услуги:

ДСГ Технолоджи ЕООД
Заваряване

DSG Technology предлага заваряване на детайли чрез методите ВИГи МИГ/МАГ. Изпълняваме заварки на:

  ДСГ Технолоджи ЕООД
 • Конструкционни стомани до 20мм
 • Легирани стомани до 20мм
 • Неръждаеми стомани до 20мм
 • Алуминий до 20мм
 • Месинг до 20мм
Заваряването е един от най-широко използваните технологични процеси в промишлеността за получаването на монолитни неразглобяеми съединения. Металните конструкции, чиито детайли са съединени посредством заваряване, се характеризират с по-проста и лека конструкция в сравнение с металните конструкции, чиито детайли са съединени с друг вид връзка.

ВИГ заваряване
Технологичните свойства на заваряването с нетопим електрод в защитна среда от инертен газ се определят от начина на захранване на дъгата, която се възбужда между електрода и изделието. Захранването на дъгата съответно може да е с постоянен ток с права или обратна полярност или с променлив ток. Тъй като при този вид заваряване е необходимо дъгата да стопи основния метал, то той се предпочита при заваряване предимно на елементи с малка дебелина. Процесът на заваряване може да се извършва във всички пространствени положения, а качеството на шева зависи до голяма степен от надеждността на защитата.

МИГ и МАГ заваряване
Заваряването с топим електрод се характеризира с голяма плътност на тока, достигаща до 100 - 400 А/mm2 и благоприятни условия, създавани от инертната среда за пренасяне на течния метал през дъговата междина. Високата плътност на тока предизвиква появата на слабо йонизирана плазма с повишена температура в дъгата от порядъка на 12 000 до 15 000 °С. Това от своя страна осигурява голям провар и висока производителност. Поради невъзможност за протичане на активни металургични процеси в заваръчната зона се използва допълнителен метал с химичен състав, идентичен с този на основния метал.

ДСГ Технолоджи ЕООД

Лазерно рязане

DSG Technology
работи в тясно партньорство с фирми предлагащи лазерно рязане и щанцоване на листов материал.

 • Лист ламарина с максимален размер 3000 х 1500 мм
 • Неръждаема ламарина с дебелина до 8 мм
 • Черна ламарина с дебелина до 12 мм
 • Алуминиева ламарина с дебелина до 3 мм
Разкрояването на стомани чрез използването на лазерна технология е една от най-бързо развиващите се технологии в областта на металообработката на плоска листова стомана.

Комбинацията от високо концентрираната енергия на лъча и прецизното му управление отварят необятни хоризонти на приложение на лазерно рязане.

Използването на лазерния лъч като режещ инструмент има следните предимства:

 • Значително се намаляват технологичните операции при обработка на детайли от листов материал със сложна конфигурация и изисквания за бързина и точност при изработка в малки и средни серии;
 • Краткият път на лазерния лъч дава висока скорост, бързина и прецизност на лазерното рязане и минимална ширина на разреза;
 • Висока чистота и точност на среза, като срязаната повърхност е с висока гладкост и не се нуждае от допълнителни обработки;
 • Минимална зона на термично влияние по ръбовете на срязвания материал, което не може да се предложи от никоя друга технология на рязане;
 • Висока производителност, което позволява да се обработват голям брой детайли за кратко време и в непрекъснат процес на работа;

Огъване

DSG Technology работи в тясно партньорство с фирми предлагащи огъване на детайли с хидравличен абкант

 • Висока точност на огъване
 • Идеално съчетание с технологията на лазерно рязане
 • Висока повторяемост на огъването
 • Дебелина на обработваните материали :до 6 мм при дължина 3000мм.
Изработването на детайли и изделия чрез многократно огъване на листов материал по определена схема все повече се налага като икономична и практична алтернатива на заваряването на отделни елементи. Абкантите са високотехнологични машини от най-ново поколение, които удовлетворяват и най-високите изисквания за точност и прецизност на огъването чрез система от задни автоматични ограничители със 5 оси и специални инфрачервени детектиращи блокове.Благодарение на това ръбът на огъването може да бъде във всички пространствени направления като се постига стабилна позиция на огъването при асиметрични детайли.

Доставка и монтаж

Фирма DSG Technology извършва доставка и монтаж на пелетни котли,пелетни камини, бойлери за БГВ и отоплителни тела.

Задължително изпълняваме:

 • Пуска в експлоатация
 • Обучение за работа и правилна експлоатация на пелетната система
 • Дистанционна диагностика и корекции на настройки
 • Гаранционна и след гаранционна поддръжка
Правилно изградената отоплителна система води до по-добър комфорт в отопляваните помещения и икономия на средства.Ние познаваме добре цялата номенклатура от спирателна арматура,циркулационни помпи и отоплителни тела и ще ви предложим най-удачният за вас вариант като основната ни цел е да постигнем ефективност,комфорт и цена на цялостнната система.

За нас всеки доволен клиент е нов клиент!

www.dsg.bg