Оникс хот фикс Дизайн ООД - Вижте още

Оникс хот фикс Дизайн ООД

ONIX DESIGN – ПРОИЗВОДСТВО НА АПЛИКАЦИИ ЗА ТЕКСТИЛНАТА ИНДУСТРИЯ Апликации с кристални елементи за дрехи, чанти, обувки и други.
Оникс хот фикс Дизайн ООД
За нас:

Ние сме фирма “Oникс Дизайн ООД” на която основната и дейност е производство на декориращи мотиви за облекла откристални, метални и пластмасови елементи. Изработваме мотиви по Ваше желание и проект.

Разполагаме и с мострен каталог които може да разгледате в сайта ни. Производството ни е насочено към всеки производител на дрехи както в страната така и в други държави.
За нас е важно нашите клиенти да бъдат удовлетворени от нашата работа.

Не правим компромиси с три неща: качеството на предлаганата продукция, отношението към клиентите и най-вече с бързите ни срокове на работа.
Ако това, което произвеждаме представлява интерес за вашия бизнес, можете да се сържете с нас, за да обсъдим конкретно вашите изисквания, защото ние работим с всеки клиент индивидуално до постигане на пълно удовлетворение.

Камъни HOT-FIX
Са камъни с много високо качество, които се използват за декорация на дрехи, обувки, чанти, костюми за спортни танци, сценични костюми и др. Всеки камък има висококачествено лепило на задната си част. Предлагат се в широка гама от цветове, размери и форми.


Оникс хот фикс Дизайн ООД
Камъните HOT-FIX са камъни с много високо качество, които се използват за декорация на дрехи, обувки, чанти, костюми, сценични костюми и др. Всеки камък има висококачествено лепило на задната си част. Предлагаме богата гама от цветове, размери и форми. Имаме разработени от нас мотиви с камъчета за горещ трансфер върху облекла. Ако желаете, с удоволствие ще разработим мотив и по Ваш проект, съобразен с Вашите желания и изисквания. Ако искате да изработим Ваш дизайн, моля, свържете се с нас по удобен за вас начин.


Оникс хот фикс Дизайн ООД
www.onix-design.com

Оникс хот фикс Дизайн ООД - отрасли:


Текстил, Облекло,