Пепи Дизайн -18 ЕООД  itemprop=

Пепи Дизайн -18 ЕООД

Реклама, графичен дизайн, уеб дизайн, Пепи Дизайн, Надписи от PVC фолио, надписи, надписи витрини,менюта, папки, книги, каталози, календари, Визитки, флаери, дипляни, етикети, плакати, табели, Отпечатване върху винил, печат на винил, печат върху винил, билборд, пълноцветен печат.
Добре дошли в страницата на '' Пепи Дизайн'' Вероятно имате идея как ще изглежда Вашата следваща визитка, рекламен флаер, брошура или книга? Доверете ни се! Ние с удоволствие ще доразвием хрумването Ви , или ще Ви помогнем с предложение и ще предоставим наш уникален дизайн за Вашите поръчки, за да им придадем завършен и цялостен вид. На нашите клиенти ние гледаме като на приятели и партньори, и сме готови да се отзовем по всяко време и да отговорим на всеки един въпрос. Услуги: ПЕПИ ДИЗАЙН -18 приема поръчки за изработка на Надписи от PVC фолио на витрини Табели и автомобили Отпечатване върху винил Визитки, флаери, дипляни, етикети, плакати, Менюта, папки, книги, каталози, календари Пълноцветен печат, стикери, фирмени фактури Книги в малък и среден тираж Фирмени печати Външна реклама Сувенирна реклама www.pepidesign.business.bg

Мнения за Пепи Дизайн -18 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Пепи Дизайн -18 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.