РЕБЕЛА 2  itemprop=

РЕБЕЛА 2

Фирмата се занимава със търговия на спортни дамски и мъжки облекла, дамска конфекция, лека бижутерия, кинкалерия, сувенири и др. Известни сме най-вече в Стара Загора като верига "Народни магазини". Нашите цени са най-ниски в града и региона.
Стара Загора, Хаджи Димитър Асенов №18

Фирмата се занимава със търговия на спортни дамски и мъжки облекла, дамска конфекция, лека бижутерия, кинкалерия, сувенири и др. Известни сме най-вече в Стара Загора като верига "Народни магазини". Нашите цени са най-ниски в града и региона. Политиката ни е ориентирана към най-нископлатежoспособното население. Постоянно се правят промоции и големи намаления. Известни сме със нашата коректност към бизнеспартньорите си. Приемаме оферти за дистрибуция на нови артикули и стоки на консигнация. С нашите 5 търговски обекта сме способни за съвсем кратки срокове да реализираме стоките, които предлагат производители и търговци на едро.

Мнения за РЕБЕЛА 2


The company has no review.

Напиши мнение за РЕБЕЛА 2


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.