Колор М ЕООД  itemprop=

Колор М ЕООД

Велико Търново, ул. Васил Левски № 9, партерен етаж

“Колор M“ ЕООД е млада българска фирма, произвеждаща бутиково дамско ръчно изплетено облекло. Продуктите й са насочени към жените, които искат да бъдат изискани и стилни както в ежедневието, така и на вечерно парти. Изделията са прецизно изработени от висококачествени прежди, осигуряващи комфорт и свободно движение, съчетаващи традиционното майсторство с най-новите модни тенденции. Екипът на фирмата се състои от млади и високо квалифицирани служители за които водещ девиз е “Клиентът е над всичко”. Ние ще ви помогнем да изглеждате елегантно, да предизвиквате възхищението на околните, да се чувствате единствена и неповторима.

Мнения за Колор М ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Колор М ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.