Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Мега Комерс ООД - Вижте още

Мега Комерс ООД

Фирма "Мега Комерс" ООД е дружество със 100% частна собственост. То се намира в Източна промишлено-индустриална зона на гр. Русе. Фирмата е основана е през 2000г. и е ориентирана основно към търговия, ремонт и поддръжка на пътно - строителни машини.
Мега Комерс ООД

За нас:

Фирма "Мега Комерс" ООД е дружество със 100% частна собственост. То се намира в Източна промишлено-индустриална зона на гр. Русе, на 5км. от пристанище “Запад”. Като член на Русенската търговско-индустриална камара, "Мега комерс" ООД е част от активната Русенска бизнес общност.

Мега Комерс ООД Фирмата е основана е през 2000г. и е ориентирана основно към търговия, ремонт и поддръжка на пътно - строителни машини, основно трактори, булдозери С-100, Т-100М, Т-130, Т-170, Фадроми L34 и други. “Мега Комерс” ООД разполага с 18дка собствена площ, от която 2000кв.м е застроена /офиси, производствени цехове, халета/, а останалата част е с бетонна настилка и напълно изградена инфраструктура. На територията и също така има ЖП рампа с коловоз и бензиностанция. Във връзка с местонахождението и всичко изброено по горе, управлението на фирмата в лицето на инж. Иванчо Кънчев има основание да счита, че може да предложи добри позиции за потенциално развитие и в други области на икономиката, в следствие на което фирмата е отворена за контакти, български и чуждестранни инвеститори, с цел - проект за съвместна дейност /представителство, производство, услуги и др./. Екипът от опитни специалисти води фирмата към осъществяване на целите и задачите които сме си поставили.

Когато купувате машини и оборудване с общо и специално предназначение и нямате оферта от нас, тогава нямате най-добрата цена. Само имайте предвид, че по-добрата цена не означава по-лошо качество. Свържете се с нас и с удоволствие ще Ви го докажем.

За повече информация или конкретна оферта, моля свържете се с нас и ние ще Ви предоставим информацията която Ви трябва. Дори и това, което търсите да не е в каталога ни, това не означава че не бихме могли да помогнем.

Мега Комерс ООД

Услуги:

Фирма "Мега комерс" извършва следните услуги с булдозер Т-130: риголвале, оране, дисковане, почистване и подравняване на терени, терасиране, изкореняване, направа на горски пътища в гористи местности при дърводобив, рибарници, язовири, почистване на корени, обслужване на сметища, коренене на лозя, овошни градини, сечища, гори и др.

Фирма "Мега комерс" извършва ремонти на всички руски двигатели и скоростни кутии/К-700, Т-150, ЮМЗ, МТЗ/ и на фадроми L-200, L-34.

Мега Комерс ООД

Сервиз:

На нашите клиенти ние предлагаме използвани машини в движение и рециклирани, булдозери Т-100М, Т-130, Т-170, ремонт, обслужване както и резервни части за тях. За новите и рециклираните машини предлагаме 1год. гаранция, както и възможност за следгаранционно обслужване. Фирмата предлага и възможност за закупуване на лизинг с договаряне.

При нас ще намерите не само качествени машини, но и полагащия им се отличен сервиз.
Фирма "Мега комерс" извършва и изработка на коренители по заявка.
Фирма "Мега комерс" извършва ремонти на всички руски двигатели и скоростни кутии/К-700, Т-150, ЮМЗ, МТЗ/ и на фадроми L-200, L-34/.

Мега Комерс ООД

www.megacomers-bg.com

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..