Джак България ЕООД - Вижте още

Джак България ЕООД

Внос и продажба на индустриални шевни машини JACK, обувни машини, кроялни роботи, настилачни колички и CAD системи на марката YIN, друга кроялна техника, гладачна техника, подаващи и изтеглящи устройства RACING, енергоспестяващи сервомотори, резервни части, игли GROZ-BECKERT и др.
Джак България ЕООДДжак България ЕООД


ДЖАК БЪЛГАРИЯ ЕООД
Дейността на фирмата е внос и продажба на индустриални шевни машини JACK, обувни машини, кроялни роботи, настилачни колички и CAD системи на марката YIN, друга кроялна техника, гладачна техника, подаващи и изтеглящи устройства RACING, енергоспестяващи сервомотори, резервни части, игли GROZ-BECKERT, LED лампи, подгъвачи, приспособления, аксесоари и консумативи за шивашката промишленост. Джак България предлага различни видове машини за обувната промишленост, машини за поставяне на капси и перли, както и машини за зашиване на чували и конци за тях, оверлози за килими и мокети и друго оборудване за шивашката индустрия.

Джак България ЕООДДжак България ЕООД ДЖАК БЪЛГАРИЯ ЕООД е официален представител на фирма Jack Sewing Machine Co.,Ltd., която е водеща китайска фирма в производството и експорта на индустриални шевни машини с марката JACK, добре позната на световния пазар, а от 2011 г. е носител на приза „№1 в Китай” за производство и експорт на индустриални шевни машини.
От Май 2002 г. шевните машини JACK са вече и в България. За тези 15 години, те доказаха своето високо качество и надеждност при работа, с което успешно се наложиха на българския пазар. Със всяка изминала година, все повече български производители се доверяват на JACK, на най-новите технологии и иновации. Марката JACK предлага богата гама от видове и модели индустриални шевни машини за конфекционната, трикотажната и кожарската промишленост. Произведени по най-новите технологии, с енергоспестяващи сервомотори с директно задвижване, абсолютно безшумни, с изключително ниски нива на вибрации, вградено LED осветление.
Машините JACK имат CE сертификати и се предлагат с 18 месеца гаранция. Джак България ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2015
5 8