СД  Ерос - Колеви и сие  itemprop=

СД Ерос - Колеви и сие

Фирма Ерос е създадена 1990 г. и от тогава до днес търгува на едро и дребно с трикотажни платове и богата гама от шивашки материали и консумативи. Фирмата разполага с магазин и склад с наличност на над 3200 артикула внос от Европа и Азия. Вече повече от
Фирма Ерос е създадена 1990 г. и от тогава до днес търгува на едро и дребно с трикотажни платове и богата гама от шивашки материали и консумативи. Фирмата разполага с магазин и склад с наличност на над 3200 артикула внос от Европа и Азия. Вече повече от 15г успешно търгува с клиенти от цялата страна, като предлагането за всеки сезон е съобразено с последните модни тенденции. Приемат се специализиранииндивидуални поръчки, доставката се извършва във възможно най-кратък срок. За артикули, които не намирате информация в сайта може да се свържете с нас чрез интернет, телефон или факс.

Мнения за СД Ерос - Колеви и сие


The company has no review.

Напиши мнение за СД Ерос - Колеви и сие


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.