Стил Радеви  itemprop=

Стил Радеви

Стара Загора, бул. Симеон Велики 45

Магазин "Стил Радеви" осигурява разнообразни услуги свързани с интериорният дизайн на жилища, офиси, заведение и хотели в Стара Загора и страната. Предлага пълен комплекс от услуги в областта на уюта във вашия дом. Нашите предложения за оборудване на помещенията на клиента се приспособява в зависимост от индивидуалните изисквания на всеки един от тях. Нашите услуги са свързани с израборването на разнообразни завеси, пердета, римски щори, японска стена, покривала за легла, спално бельо, покривки за маса, калъфи за столове и др. Индивидуалните поръчки са внимателно отработвани през годините до постигане на съвършенство. Ние винаги използваме най-доброто и рационално обучаваме нашите служители. Ние следваме най-добрите познати техники и методи, както и постоянно развиващите се новости в текстила. Продуктите и услугите които предлагаме на нашите клиенти включват: Платове за завеси и пердета в разнообразни цветове и десени Корнизи по индивидуален дизайн Хавлиени изделия, покривки, олекотени завивки Спално бельо от реномирани европейски и световни марки Професионална консултация, изработка и монтаж Изпълнение на индивидуални проекти по поръчка на клиента За всяка една от тези услуги се прави отделна оферта. Ако Вие решите да направим такава оферта, това ще бъде за Вас напълно безплатно.

Мнения за Стил Радеви


The company has no review.

Напиши мнение за Стил Радеви


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.