Век Хотелски Консумативи ЕООД - Вижте още

Век Хотелски Консумативи ЕООД

Фирма ВЕК създадена през 1992 г. е специализирана в производството на хотелски консумативи. Производствената програма включва над 90 артикула, задоволяващи нуждите на хотелите от всички категории.Днес всеки разбира, че това са артикули, предназначени за еднократна употреба.
Век Хотелски Консумативи ЕООД
История:

Създадена на 13.03.1992г. фирма „Век” е тясно специализирана в производството на хотелски консумативи. Въвежда понятието „хотелски консумативи” за първи път като термин и за 25г. успешно го налага и популяризира на пазара. Днес всеки разбира, че това са артикули, предназначени за еднократна употреба. Използват се в стаята, банята и антрето на хотели и ваканционни селища. Носят техния запазен знак и фирмения им стил. Като допълнение в интериора и нивото на предлагания комфорт, тези артикули допринасят многократно за повишаване на стандарта и имиджа на всеки хотел.

Век Хотелски Консумативи ЕООД

Избирайки „Век” Вие получавате:

Век Хотелски Консумативи ЕООД Дългогодишния опит, висококвалифицирания персонал и безкомпромисния стремеж към професионализъм в качеството на произвежданите продукти ни мотивира да разработим, произведем и предложим максималния набор от артикули, задоволяващи всички нужди на хотелите от различни категории.

Фирмата разполага със собствена производствена и складова база от 3000 кв. м., реконструирана и оборудвана по европейски стандарт.

Това ни дава възможност:

 • да изпълним всяко желание на клиента в минимален срок (от 5 до 10 дни)
 • да предложим възможно най-добрите цени на произвежданите от насвисококачествени артикули
 • да предоставим досие за качество и природосъобразност на използваните суровини.

Собствено дизайнерско студио:

Специално за своите клиенти, фирма „Век” създаде собствено дизайнерско студио, за да предложи уникални решения на всеки от клиентите си. С цел да подчертаем индивидуалното излъчване (независимо от нивото на хотела и количеството на поръчаните консумативи) нашите дизайнери ще разработят визия съчетаваща се със стила на Вашия хотел, по възможно най-добрия начин, напълно безплатно!

Всеотдайността и желанието да сме на 100% ефективни за клиентите си, печели за наши партньори повече от 300 хотела и корпоративни клиенти. Като награда за нашия труд се радваме на дългогодишни партньорски взаимоотношения с едни от най-големите хотели, както в страната, така и в чужбина.


Век Хотелски Консумативи ЕООД

Продукти:

Хотелски консумативи

 • Сапуни
 • Козметика
 • Аксесоари
 • ВИП & СПА комплекти
 • Чехли
 • Aromatherapy
 • Аромати - Козметика

Печатни материали

 • Подложки за чаши
 • Табелки
 • Папки - А4 и А5
 • Паспорт на хотела
 • Пликове за писма
 • Други

Век Хотелски Консумативи ЕООД

Контакти:

Централен офис:
гр. Пловдив
ул. "Скопие" 110
Тел.: 032 / 695 001
032 / 697 619
факс: 032 / 699 640
e-mail: office@vek-bg.com
vek@rakursy.com
www.vek-bg.com
Офис Банско:
гр. Банско
ул. "Васил Кънчев" 4
Тел.: 032 / 697 619
e-mail: bansko@vek-bg.com
www.vek-bg.com

Награда:

Награда
Век Хотелски Консумативи ЕООД


Златен приз „Лидер в производството на хотелски консумативи за 2010 г.” По време на международната туристическа борса проведена през месец Февруари 2011 г., фирма „Век–хотелски консумативи” ЕООД беше наградена от списание „Туризъм и отдих” и организаторите на международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо” със златен приз „Лидер в производството на хотелски консумативи за 2010 г.”


Мнения за Век Хотелски Консумативи ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Век Хотелски Консумативи ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.