Геопол ООД - Вижте още

Геопол ООД

Ние сме официален представител за България на италианската фирма Cavatorta, която е европейски лидер в производството на оградни мрежи. Предлагаме оградни мрежи - точково заварени, плетени, поцинковани оградни мрежи, оградни мрежи с PVC покритие, бодливи телове, оградни стълбове.
Пазарджик, ул. Пловдивска 103 ( складова база )

Геопол ООД
За нас:

Геопол ООД
Фирма ГЕОПОЛ ООД развива дейност от 2005 год. Ние сме официален представител за България на италианската фирма Cavatorta, която е европейски лидер в производството на оградни мрежи.

Осъществяваме дистрибуция в цяла България и правим отстъпки при големи количества.

Предлагаме точково заварени, плетени, поцинковани мрежи или с PVC покритие, бодливи телове, стоманени гвоздеи, оградни стълбове и аксесоари за монтаж.

За всякакви въпроси и консултации не се колебайте да се свържете с нас, нашите консултанти ще Ви дадат най-подходящите продукти и съвети свързани с Вашето запитване.


Продукти:www.ogradi-geopol.com

Мнения за Геопол ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Геопол ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.