РИГ Ивелин Иванов ЕООД - Вижте още

РИГ Ивелин Иванов ЕООД

РИГ-ИВЕЛИН ИВАНОВ ЕООД изработва и монтира покривни конструкции от метал или дърво,полага хидроизолации на покриви с газопламъчно нагряване, извършва външни облицовки на сгради с сайдинг вътрешни облицовки с ПВЦ ламперии,изработка и монтаж на парапети от алуминий,инокс,ковано желязо.
Бургас, жк. Славейков, бл. 17, вх. 3, ет. 10

РИГ-ИВЕЛИН ИВАНОВ ЕООД

РИГ-ИВЕЛИН ИВАНОВ ЕООД

  • изработва и монтира покривни конструкции от метал или дърво
  • полага хидроизолации на покриви с газопламъчно нагряване
  • извършва външни олицовки на сгради с сайдинг
  • вътрешни облицовки с ПВЦ ламперии
  • изработка и монтаж на парапети от алуминий, инокс, ковано желязо
  • изработка и монтаж на огради и портали
  • изработка на тенти

Гарантирано качество с договори

Дейности

Покривни конструкции

Покривни конструкции-изработка и монтаж от метал и/или дърво покрити с:

  • осб, воалит и битомни керемиди
  • сандвич панели
  • ЛТ-профилирана ламарина

От долна страна на покрива (тавана) може да има изолация от минерална вата и ПВЦ ламперия или гипсо картон. Цялостно изграждане на балконите които искате да приобщите към апартамента си. Големината на профилите е съобразена с дължината и ширината на конструкцията.

Използваното ОСБ е не по малко от 15мм дебелина. Сандвич панелите са 30 или 40 мм в ниската част, а 90 мм в високата.

Сайдинг

Това е едно много добро решение за изолация и облицовка, която не изисква почти никаква подръжка. С него къщата ви изглежда нереално красива, все едно е излязла от света на приказките.

Пвц ламперии

PVC облицовките са идеално решение за оформяне на интериора на цялата къща, офис, магазин, ресторант, хотел - осигуряват ефективен и стилен завършващ вид на стени и тавани. Техните водоустойчиви качества правят панелите изключително подходящи за влажни помещения като бани, тоалетни, кухни, гаражи и др.

Хранилки за овце

Капани за доене на овце

Портали и огради

Наред с всичко друго порталът и оградата са лицето на вашата къща.Те не са маловажна част трябва да бъдат красиви но и здрави. Разнообразието е голямо и ние ще ви помогнем за вашият избор.

Порталът може да бъде с едно и повече крила, или плъзгащ.

Парапети

Парапетите, които предлагаме могат да бъдат от алуминий, инокс, ковано и гладко желязо.

При алуминиевите и иноксовите парапети подръжката е по малка тъй като те са устойчиви на атмосверните условия.Те също така могат да бъдат и в комбинация с стъкло.

Парапетите от гладко и ковано желязо придават по битов характер и имат много по голямо разнообразие от иноксовите и алуминиевите.Това че изискват боядисване не бива да ви притеснява защото боите които използваме са с много добра антикорозиина защита и местата на които няма заварки поставяме силикон който не позволява проникването на вода.

Тенти и пергули

Изработка на тенти и пергули по поръчка на клиента. Тентите които изработваме са от метална конструкция покрита с поликарбонат или плат (винил...).

При поликарбоната предимството е че пропуска светлина и е твърд покрив.А при платовете предимството е по плътната сянка и по проветриво.

За това трябва да се знае точно за каква цел ще трябва да послужи тентата и местото на което тя ще се постави.

РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД РИГ Ивелин Иванов ЕООД
4.4 26