Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..

Navis Marine Shipping  itemprop=

Navis Marine Shipping

Представител съм за България на Турска фирма производителка на кофи(грайфери)за претоварване на товари. Кофи за подемни кранове предназначени за - насипни товари- руди, въглища, зърно, пясък, камъни, метали, дървен материал, и други.
Представител съм за България на Турска фирма производителка на кофи(грайфери)за претоварване на товари. Кофи за подемни кранове предназначени за - насипни товари- руди, въглища, зърно, пясък, камъни, метали, дървен материал, и други. Видове съоръжения: - Електрохидравлични и събиращи лапи във форма на мида - - Електрохидравлични събиращи лапи във форма на отварящи се кори на портокал - Механични кофи с 2 или 4 въжета - Механични и електрохидравлични за претоварване на дървета - Всички видове ескаватори - могат да бъдат и с дистанионно управление - Кофи(ГРАЙФЕРИ)за дренажни дейности - електрохидравлични, които са водно защитени - Саморазтоварващи се кофи (ГРАЙФЕРИ) Предлагаме Ви кратка информация за типа на грайферите (кофите). При проявен интерес от Ваша страна към този вид съоръжения ще Ви изпратим дизайна, технически характеристики и ценова листа.

Мнения за Navis Marine Shipping


The company has no review.

Напиши мнение за Navis Marine Shipping


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..