Фрея Стил ЕООД  itemprop=

Фрея Стил ЕООД

Търговия на едро и дребно с пердета( лента за набор ) внос от Чехия. Търговия с пердета, корнизи, щори, сенници, тапети. Предлагаме консултация, изработка и монтаж на посочените артикули. Магазинът предлага голям асортимент от стоки и мостри.
Велико Търново, ул. Народни будители 17 А

За нас Ние във фирма Фрея Стил знаем колко важни за интериора са последните щрихи от обзавеждането. Затова посветихме дейността си на тези на пръв поглед дребни детайли: пердета, завеси, щори, корнизи. През 16-те години съществуване на фирмата натрупахме опит и знания, не спряхме да се развиваме и да разширяваме дейността си. Непрекъснато обновяваме колекциите текстил. Следим и предлагаме най-актуалното в областта на интериора. За да задоволим Вашият изискан вкус, разполагаме с над 900 модела пердета и завеси, които ушиваме по индивидуален проект и поръчка. фирмата е вносител на лента за набор(перделик) от Чехия. Предлагаме още богато разнообразие от дамаски, покривки за маси, както и индивидуален дизайн по различни поводи и/или помещения. Представители сме на Български фирми происводители на щори и сенници. Оказваме консултантски дизайнерски услуги за ресторанти, хотели, апартменти и други. В магазина може да намерите богато разнообразие от корнизи и тапети.

Фрея Стил ЕООД - отрасли:


Текстил, Облекло, Дамаски, Пердета и Завеси,

Мнения за Фрея Стил ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Фрея Стил ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.