Фрея Стил ЕООД - Вижте още

Фрея Стил ЕООД

Търговия на едро и дребно с пердета( лента за набор ) внос от Чехия. Търговия с пердета, корнизи, щори, сенници, тапети. Предлагаме консултация, изработка и монтаж на посочените артикули. Магазинът предлага голям асортимент от стоки и мостри.
Велико Търново, ул. Народни будители 17 А

Фрея стил ЕООДФрея стил ЕООДФрея стил ЕООДФрея стил ЕООД
За нас
Фрея стил ЕООДФрея стил ЕООДФрея стил ЕООДФрея стил ЕООД
Ние във фирма Фрея Стил знаем колко важни за интериора са последните щрихи от обзавеждането. Затова посветихме дейността си на тези на пръв поглед дребни детайли: пердета, завеси, щори, корнизи.

През 16-те години съществуване на фирмата натрупахме опит и знания, не спряхме да се развиваме и да разширяваме дейността си. Непрекъснато обновяваме колекциите текстил. Следим и предлагаме най-актуалното в областта на интериора.

За да задоволим Вашият изискан вкус, разполагаме с над 900 модела пердета и завеси, които ушиваме по индивидуален проект и поръчка. фирмата е вносител на лента за набор(перделик) от Чехия.

Предлагаме още богато разнообразие от дамаски, покривки за маси, както и индивидуален дизайн по различни поводи и/или помещения. Представители сме на Български фирми происводители на щори и сенници. Оказваме консултантски дизайнерски услуги за ресторанти, хотели, апартменти и други. В магазина може да намерите богато разнообразие от корнизи и тапети.

Фрея стил ЕООД
5 2