Жонаив ЕООД - Вижте още

Жонаив ЕООД

Фирмата е производител на работни облекла, предлага богата гама лични предпазни средства - ЛПС, защитни облекла за заварчици, обувки, ботуши, ръкавици, очила, антифони, каски и други. Изработва фирмени надписи - бродерия, флок и ситопечат.
Жонаив ЕООД
Жонаив ЕООД
Фирмата е производител на работни облекла, предлага богата гама лични предпазни средства - ЛПС, защитни облекла за заварчици, обувки, ботуши, ръкавици, очила, антифони, каски и други. Изработва фирмени надписи - бродерия, флок и ситопечат.

За нас:

Имаме удоволствието да представим фирма "Жонаив" ЕООД с предмет на дейност производство и търговия на работни облекла и лични предпазни средства.
Различните видове работно облекло,създадени от нашата фирма, са изработени от висококачествени материали на конкурентни цени.

Жонаив ЕООД
Продуктите,произведени от фирма "Жонаив", се ползват от потребителите с истинско удоволствие. Ние гарантираме сигурността и функционалността на своята продукция чрез употребата на висококачествени материали, свежа и разнообразна цветова гама и кройки в унисон с последните модни тенденции.Създаденото от нас работно облекло е предпочитано и желано заради своето удобство и практичност. То е подходящо за нуждите на всички категории работници - в строителството, автосервизи, бензиностанции, хотели, ресторанти , в хранително-вкусовата промишленост, охранители, медицински работници и др. Тази многофункционалност на облеклата на фирма "Жонаив" ги прави предпочитани както от сериозни фирми, така и от обикновените граждани.

"Жонаив" има изградена собствена производствена база, оборудвана със съвременна техника и отлично подготвени моделиери, дизайнери и шивачи, които създават стил и удобство на своите клиенти.

Жонаив ЕООД
"Жонаив" поддържа директни контакти с фирмите- производители на платове и спомагателни материали,което е гаранция за конкурентни цени.

"Жонаив" работи и по индивидуални поръчки, съобразявайки се с изискванията на клиента. Гъвкавостта на производството позволява бързо преминаване в малки серии, единични бройки, с гарантирани конкретни резултати и кратки срокове. Възможни са промени на предлаганите модели ( конструктивно и цветово).

За да имате собствен фирмен стил "Жонаив" изработва специализирани фирмени надписи - бродерия, флок и ситопечат,които подчертават фирмената идентичност и уникалност на Вашата компания.

Жонаив ЕООД
"Жонаив" предлага богата гама от ЛПС /лични предпазни средства/, защитни облекла за заварчици, работни обувки, работни ботуши, работни ръкавици, защитни очила, антифони, защитни каски и други, с гарантирано качество, отговарящи на европейските стандарти.

"Жонаив" приема абонаментно шестмесечно и годишно изпълнение на поръчки с преферентна отстъпка още със самото сключване на договора. За да Ви спестим време и допълнителни разходи "Жонаив" осигурява доставка на поръчаното работно облекло и ЛПС от вас на желания адрес и в договорения срок.

Гаранция за качество, конкурентни цени и минимални срокове за изпълнение на поръчките – това са причините, клиентите да изберат нашата фирма. Ако искате удобство и практичност в работния си ден – доверете се на фирма ”Жонаив” ЕООД и превърнете работния ден в удоволствие!
Жонаив ЕООД Жонаив ЕООД Жонаив ЕООД

www.jonaiv-bg.com