Жонаив ЕООД - Вижте още

Жонаив ЕООД

Фирмата е производител на работни облекла, предлага богата гама лични предпазни средства - ЛПС, защитни облекла за заварчици, обувки, ботуши, ръкавици, очила, антифони, каски и други. Изработва фирмени надписи - бродерия, флок и ситопечат.
Жонаив ЕООД
Жонаив ЕООД
Фирмата е производител на работни облекла, предлага богата гама лични предпазни средства - ЛПС, защитни облекла за заварчици, обувки, ботуши, ръкавици, очила, антифони, каски и други. Изработва фирмени надписи - бродерия, флок и ситопечат.

За нас:

Имаме удоволствието да представим фирма "Жонаив" ЕООД с предмет на дейност производство и търговия на работни облекла и лични предпазни средства.
Различните видове работно облекло,създадени от нашата фирма, са изработени от висококачествени материали на конкурентни цени.

Жонаив ЕООД
Продуктите,произведени от фирма "Жонаив", се ползват от потребителите с истинско удоволствие. Ние гарантираме сигурността и функционалността на своята продукция чрез употребата на висококачествени материали, свежа и разнообразна цветова гама и кройки в унисон с последните модни тенденции.Създаденото от нас работно облекло е предпочитано и желано заради своето удобство и практичност. То е подходящо за нуждите на всички категории работници - в строителството, автосервизи, бензиностанции, хотели, ресторанти , в хранително-вкусовата промишленост, охранители, медицински работници и др. Тази многофункционалност на облеклата на фирма "Жонаив" ги прави предпочитани както от сериозни фирми, така и от обикновените граждани.

"Жонаив" има изградена собствена производствена база, оборудвана със съвременна техника и отлично подготвени моделиери, дизайнери и шивачи, които създават стил и удобство на своите клиенти.

Жонаив ЕООД
"Жонаив" поддържа директни контакти с фирмите- производители на платове и спомагателни материали,което е гаранция за конкурентни цени.

"Жонаив" работи и по индивидуални поръчки, съобразявайки се с изискванията на клиента. Гъвкавостта на производството позволява бързо преминаване в малки серии, единични бройки, с гарантирани конкретни резултати и кратки срокове. Възможни са промени на предлаганите модели ( конструктивно и цветово).

За да имате собствен фирмен стил "Жонаив" изработва специализирани фирмени надписи - бродерия, флок и ситопечат,които подчертават фирмената идентичност и уникалност на Вашата компания.

Жонаив ЕООД
"Жонаив" предлага богата гама от ЛПС /лични предпазни средства/, защитни облекла за заварчици, работни обувки, работни ботуши, работни ръкавици, защитни очила, антифони, защитни каски и други, с гарантирано качество, отговарящи на европейските стандарти.

"Жонаив" приема абонаментно шестмесечно и годишно изпълнение на поръчки с преферентна отстъпка още със самото сключване на договора. За да Ви спестим време и допълнителни разходи "Жонаив" осигурява доставка на поръчаното работно облекло и ЛПС от вас на желания адрес и в договорения срок.

Гаранция за качество, конкурентни цени и минимални срокове за изпълнение на поръчките – това са причините, клиентите да изберат нашата фирма. Ако искате удобство и практичност в работния си ден – доверете се на фирма ”Жонаив” ЕООД и превърнете работния ден в удоволствие!
Жонаив ЕООД Жонаив ЕООД Жонаив ЕООД

www.jonaiv-bg.com

Мнения за Жонаив ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Жонаив ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.