Formulaоод  itemprop=

Formulaоод

Фирма "Формула"ООД (гр. Добрич)произвежда и предлага мрежа тип "сито" със следните размери: ф4, размер на светъл отвор 40/40мм;ширина на пано 2м; дължина - по желание на клиента.Размери: ф3; светъл отвор 25,4/25,4мм; ширина на пано: 1м(
Добрич, Промишлена зона - до месокомбинат

Фирма "Формула"ООД (гр. Добрич)произвежда и предлага мрежа тип "сито" със следните размери: ф4, размер на светъл отвор 40/40мм;ширина на пано 2м; дължина - по желание на клиента.Размери: ф3; светъл отвор 25,4/25,4мм; ширина на пано: 1м( може и по-малко); дължина - по желание на клиента. Продуктът може да бъде изработен от поцинкован материал. Гарантирано качество, ниски цени.

Formulaоод - отрасли:


Оградна Мрежа,

Мнения за Formulaоод


The company has no review.

Напиши мнение за Formulaоод


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.