Екометал инженеринг ЕООД  itemprop=

Екометал инженеринг ЕООД

Екометал Инженеринг ЕООД е основана през 2002г. с основна дейност търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали. Производствената база в София е разположена върху 90 декара площ в подножието на Кремиковския балкан.
София, кв. Кремиковци, ул. Св. Георги Победоносец № 1А

Екометал Инженеринг ЕООД е основана през 2002г. с основна дейност търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали. Производствената база в София е разположена върху 90 декара площ в подножието на Кремиковския балкан. При изграждането на базата и офис-сградите към нея, компанията постави акцент върху хармоничното съчетаване на металопреработвателния процес с грижа за опазване на околната среда. За периода 2002-2008г. компанията развива, разширява и непрекъснато усъвършенства дейността си в областта на рециклиране на отпадъците. Към момента Екометал Инженеринг ЕООД притежава най-голямата в България шредерна инсталация за преработка на ИУМПС и отпадъци от МПС. През 2009 в Екометал Инженеринг ЕООД ще бъдат въведени в експлоатация заводите за третиране на: - ИУЕЕО и отпадъци от ЕЕО - Негодни за употреба гуми - Негодни за употреба маслени филтри От 2007г. компанията развива нов сектор в дейността си – изграждане на транспортен и логистичен център. В България дружеството притежава 7 собствени площадки, разположени в София, Севлиево, Пазарджик, Дупница и Чирпан. Успешната реализация на компанията се дължи на професионалния екип от повече от 600 квалифицирани служители. Фирмата е първата и засега основна в страната, разполагаща с изградена система, необходимото оборудване и сертификати за събиране и разкомплектоване на излезли от употреба моторни превозни средства. За по-малко от 3 години Екометал Инженеринг ЕООД се превърна в една от водещите фирми в областта си в България. Интензивната и висококачествена дейност на дружеството позволи компанията да заеме твърди позиции в областта на търговията с отпадъци от черни и цветни метали на Балканския полуостров и в Европа. Търговията с отпадъци от черни и цветни метали Компанията е изградила ефективна мрежа от бази и изкупвателни пунктове в цяла България за събиране на отпадъци Пътностроителна и индустриална техника под наем Челни товарачи, индустриални багери и фадроми, доставени предимно от LIEBHERR, KOMATSU, FUCHS и ATLAS Инертни материали за строителството Екометал инженеринг ЕООД е доказан и утвърден производител и на инертни материали, подходящи за производство на бетон и настилки, укрепване на свлачища и други строителни дейности. ГВ рулони, ГВ листове марка стомана S235JR

Мнения за Екометал инженеринг ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Екометал инженеринг ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.