Нибора ЕООД - Вижте още

Нибора ЕООД

Фирма Нибора ЕООД е директен вносител на червячни редуктори, асинхронни електродвигатели, верижни колела, съединители, конусни и конусно-натегателни втулки, зъбни колела и рейки, транспортни ленти, неръждаеми мрежи, ролкови и специални вериги.
Нибора ЕООД

НИБОРА ЕООД е частна търговска фирма, основана през 1993 г. в гр. Плевен и ориентирана към внос и доставка на елементи за производство и ремонт на промишлени и селскостопански машини.

Фирмата е директен вносител и основен доставчик в страната на прецизни лагерни сачми от хромова (лагерна), неръждаема и въглеродна стомана, от специални сплави, пластмаси и силикатни материали, както и на лагерни ролки и сферични опори.

Нибора ЕООД

Фирмата е утвърден вносител на ролкови и специални вериги за промишлени, селскостопански и хранително-вкусови машини от Чехия, Италия и Китай.

От 2015 г. НИБОРА ЕООД е ексклузивен представител на италианската фирма FLITECH – производител на шнекови спирали и поддържа на склад широка номенклатура от шнекови спирали – десни и леви, от въглеродна и неръждаема стомана, с различни дебелини и диаметри от 50 мм до 450 мм. По заявка доставяме шнекови спирали до 700 мм, спирали със специфични размери и приложения както и сегменти от шнекови спирали.

Фирмата ни е директен вносител на червячни редуктори, асинхронни електродвигатели, верижни колела, съединители, конусни и конусно-натегателни втулки, зъбни колела и рейки, неръждаеми мрежи.

Като оторизиран представител фирмата е специализирана в търговията с транспортни ленти, редуктори и вариатори MOTOVARIO, ремъци и ремъчни шайби, перфорирана и сечена ламарина, стъклотефлоново и силиконово платно, технически пластмаси и елементи за изграждане на конвейери и транспортьори.

Всички продукти, които предлагаме, са произведени от реномирани производители по най-съвременни технологии и се отличават с високо качество и надеждност. Фирмата разполага с модерна складова база и обучен персонал, които предлагат на клиентите ни компетентни консултации, ефективни инженерингови решения и експресни доставки.

Антивибрационни елементи

Вариатори

Верижни колела

Нибора ЕООД
Нибора ЕООД
Нибора ЕООД

Вериги

Вибромотори

Електродвигатели

Нибора ЕООД
Нибора ЕООД
Нибора ЕООД

Елеваторни кофички

Ремъци

Ремъчни шайби

Нибора ЕООД
Нибора ЕООД
Нибора ЕООД

Кардани

Конвейрни компоненти

Конусни втулки

Нибора ЕООД
Нибора ЕООД
Нибора ЕООД

Натегателни втулки

Лагерни ролки и игли

Лагерни сачми

Нибора ЕООД
Нибора ЕООД
Нибора ЕООД

Лагерни тела

Шнекови спирали

Зъбни колела и рейки

Нибора ЕООД
Нибора ЕООД
Нибора ЕООД

Моторни основи

Неръждаеми мрежи и сита

Перфорирани ламарини

Нибора ЕООД
Нибора ЕООД
Нибора ЕООД

Редуктори

Стъклотефлоново платно

Сферични опори

Нибора ЕООД
Нибора ЕООД
Нибора ЕООД

Съединители

Технически пластмаси

Транспортни ленти

Нибора ЕООД
Нибора ЕООД
Нибора ЕООД

Транспортни ролки

Нибора ЕООД

Мнения за Нибора ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Нибора ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.