Ай Би Транс ООД   itemprop=

Ай Би Транс ООД

Фирма Ай Би Транс ЕООД е регистрирана през 2005 г. със седалище в гр. Стара Загора, индустриална зона “Голеш”. Предметът на дейност на фирмата обхваща внедряването и приложението на компресиран природен газ (метан) в бита, промишлеността и автомобилите.
Стара Загора, Индустриална Зона Голеш, до Митница Стара Загора

Фирма Ай Би Транс ЕООД е регистрирана през 2005 г. със седалище в гр. Стара Загора, индустриална зона “Голеш”. Предметът на дейност на фирмата обхваща внедряването и приложението на компресиран природен газ (метан) в бита, промишлеността и автомобилите. Собствена станция за компресиране на природен газ с промишлен карацитет.Предлагаме съоръжения за транспорт и съхранение на компресиран природен газ-трейлери и пакети от стоманени бутилки с различен капацитет. Фирмата разработва индивидуални решения за газифициранена обекти в райони, които не са свързани към газоснабдителната мрежа. Осигурени доставкина компресиран природен газ със собствен специализиран транспорт и сервизно обслужване на изградената инсталация и захранващите съоръжения.

Ай Би Транс ООД - отрасли:


Енергетика, Метанстанции, Газифициране,

Мнения за Ай Би Транс ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Ай Би Транс ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.