Спринт  itemprop=

Спринт

Фирма Спринт е основана през 1989 година в град Шумен.Фирмата разполага със собствена фабрика, разположена върху обширните 2500 кв.м.Цехът е оборудван с техниката за изработването на мъжки и дамски облекла, предимно в тежкия сегмент и разполага с маши
Шумен, ул. Симеон Велики № 10А

Фирма Спринт е основана през 1989 година в град Шумен. Фирмата разполага със собствена фабрика, разположена върху обширните 2500 кв.м. Цехът е оборудван с техниката за изработването на мъжки и дамски облекла, предимно в тежкия сегмент и разполага с машини от най-ново поколение. Фирма Спринт е дългогодишен партньор с много западноевропейски и американски компании и търговски марки в сферата на модата. Наши основни клиенти са фирми от немския, френския, италианския пазар както и други. Капацитета е средно между 5 хиляди и 7 хиляди бройки на месец, като основна предпоставка за капацитета е вида и сложността на изработвания продукт. Фирмата е специализирана в производството на дамски и мъжки връхни облекла: сака, палта, якета и костюми. Дългогодишния опит и разнообразните модели облекла ни позволяват да работим точно според изискванията на клиента и да удовлетворяваме дори и най-изтънчените вкусове и капризи. Търговската марка Спринт представлява фирмата на вътрешния пазар в България.

Спринт - отрасли:


Мъжко Облекло, Дамско Облекло,

Мнения за Спринт


The company has no review.

Напиши мнение за Спринт


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.