Попов и Син ООД - Вижте още

Попов и Син ООД

"Попов и син"- ООД може да Ви предложи вити, прави и комбинирани стълби с дървени и стъклени стъпала. Ние се грижим за Вашия комфорт и удобство предлагайки Ви различни модели парапети съобразени с изискванията Ви. Можем да изработим по проект желаните от Вас стълби, парапети и беседки.
Попов и син ООД
"Попов и син"- ООД
"Попов и син"- ООД може да Ви предложи вити, прави и комбинирани стълби с дървени и стъклени стъпала.

Ние се грижим за Вашия комфорт и удобство предлагайки Ви различни модели парапети съобразени с изискванията Ви.

Можем да изработим по проект желаните от Вас стълби, парапети и беседки.
За нас:
"Попов и син"- ООД е създадена през 1989 год. в гр.Пловдив. Дейността ни е производство на парапети, стълби, беседки, навеси, перголи и други интериорни решения за дома, офиса или хотела. Ние предлагаме нещо по-различно от общото, масово потребление, нещо нестандартно и само за нашите клиенти. С успех реализираме и техните собствени идеи за парапети и нестандартни стълби. Освен нашите фирмени модели, създадени и реализирани през годините в различни обекти, изпълняваме и проекти на клиенти. Работейки ние спазваме два основни принципа, а именно високо качество и оптимална цена.
Попов и син ООД
Към всеки един клиент подхождаме индивидуално при съвместното ни създаване на продукта /парапет, стълба, беседка или друго/ , като се съобразяваме с възможностите на помещението и ценовия клас, който може да си позволи. Цената се определя от една страна - ако вие сте харесали предложените от нас модели и мостри на продуктите ни, естествено ако те са приложими за вашия случай, и от друга страна - разработване на индивидуален проект и цена специално за вашата ситуация. Обикновено цената се определя след заснемане на параметрите на обекта и зависи от височината , дължината и наклона на стълбата; типа на конструкцията на стълбата; дължина и тип захващане на парапета; модел на парапета съобразен с вашата ситуация и т.н.

"Попов и син"- ООД
може да проектира и произведе за Вас парапети, модулни вити, прави и комбинирани стълби с дървени или стъклени стъпала. Занимаваме се също с обличане на стъпала на стълбища, изработване на беседки, а така също производство на нестандартен интериор - маси, закачалки, портманта, барплотове и др. от дърво, стъкло, месинг, неръждаема стомана - inox, желязо и алуминий.
Фирмата разполага със собствена производствена база и с добре обучени специалисти.

Попов и син ООД Основни направления на дейността на фирмата са:
  • производство на парапети от месинг, хром, стъкло, дърво,ковано желязо и алуминий
  • производство на модулни (прави и вити) стълби от дърво, обличане на стъпала, стъклени стълби
  • производсто на беседки и навеси от дърво и желязо
  • производство на нестандартни (уникални) изделия
Фирмата произвежда продукти и по проекти на клиенти. Предлагаме също готови мострени решения. Във фирмата се изготвят проекти за всеки конкретен случай, като те се разглеждат и обсъждат в шоурума ни.

"Попов и син" - ООД работи на територията на цяла България.

Гарантираме прецизна изработка и перфектно качество. Всички продукти на фирмата имат безплатна тригодишна поддръжка.

Попов и син ООД Попов и син ООД Попов и син ООД Попов и син ООД

Бесетки:
"Попов и син - ООД произвежда навеси, сенници, перголи,козирки и беседки от дърво, желязо, стъкло и поликарбонатни плоскости. Фирмата може да Ви предложи цялостно конструиране и обзавеждане на градински беседки, навеси за дворни барбекюта и автомобили. Различни решения за тераси и градини на заведения. Частично и цялостно, закриване и затваряне на жилищни балкони и тераси.
Попов и син ООД
Интериори:
Основната задача която всички си поставяме когато искаме да обзаведем дома или офиса си е да ги направим максимално комфортни и уютни, така че да можем да бъдем продуктивни и същевременно с това да релаксираме пълноценно. Всичко това зависи не от ефектното и бързо решаване на пространствените задачи в интериора, а от тяхното компетентно и професионално разрешаване.

Наша цел е максимално да удовлетворим фукционалните и естетически изисквания на клиентити ни, и едновременно с това, да предложим най-ефективно решение на поставените задачи, съобразявайки се с новите модни тенденции, или с класическия стил. Фирмата предлага частични и цялостни интериорни решения.
Попов и син ООД
www.popovandson.com