Попов и Син ООД - Вижте още

Попов и Син ООД

"Попов и син"- ООД може да Ви предложи вити, прави и комбинирани стълби с дървени и стъклени стъпала. Ние се грижим за Вашия комфорт и удобство предлагайки Ви различни модели парапети съобразени с изискванията Ви. Можем да изработим по проект желаните от Вас стълби, парапети и беседки.
Попов и син ООД
"Попов и син"- ООД
"Попов и син"- ООД може да Ви предложи вити, прави и комбинирани стълби с дървени и стъклени стъпала.

Ние се грижим за Вашия комфорт и удобство предлагайки Ви различни модели парапети съобразени с изискванията Ви.

Можем да изработим по проект желаните от Вас стълби, парапети и беседки.
За нас:
"Попов и син"- ООД е създадена през 1989 год. в гр.Пловдив. Дейността ни е производство на парапети, стълби, беседки, навеси, перголи и други интериорни решения за дома, офиса или хотела. Ние предлагаме нещо по-различно от общото, масово потребление, нещо нестандартно и само за нашите клиенти. С успех реализираме и техните собствени идеи за парапети и нестандартни стълби. Освен нашите фирмени модели, създадени и реализирани през годините в различни обекти, изпълняваме и проекти на клиенти. Работейки ние спазваме два основни принципа, а именно високо качество и оптимална цена.
Попов и син ООД
Към всеки един клиент подхождаме индивидуално при съвместното ни създаване на продукта /парапет, стълба, беседка или друго/ , като се съобразяваме с възможностите на помещението и ценовия клас, който може да си позволи. Цената се определя от една страна - ако вие сте харесали предложените от нас модели и мостри на продуктите ни, естествено ако те са приложими за вашия случай, и от друга страна - разработване на индивидуален проект и цена специално за вашата ситуация. Обикновено цената се определя след заснемане на параметрите на обекта и зависи от височината , дължината и наклона на стълбата; типа на конструкцията на стълбата; дължина и тип захващане на парапета; модел на парапета съобразен с вашата ситуация и т.н.

"Попов и син"- ООД
може да проектира и произведе за Вас парапети, модулни вити, прави и комбинирани стълби с дървени или стъклени стъпала. Занимаваме се също с обличане на стъпала на стълбища, изработване на беседки, а така също производство на нестандартен интериор - маси, закачалки, портманта, барплотове и др. от дърво, стъкло, месинг, неръждаема стомана - inox, желязо и алуминий.
Фирмата разполага със собствена производствена база и с добре обучени специалисти.

Попов и син ООД Основни направления на дейността на фирмата са:
  • производство на парапети от месинг, хром, стъкло, дърво,ковано желязо и алуминий
  • производство на модулни (прави и вити) стълби от дърво, обличане на стъпала, стъклени стълби
  • производсто на беседки и навеси от дърво и желязо
  • производство на нестандартни (уникални) изделия
Фирмата произвежда продукти и по проекти на клиенти. Предлагаме също готови мострени решения. Във фирмата се изготвят проекти за всеки конкретен случай, като те се разглеждат и обсъждат в шоурума ни.

"Попов и син" - ООД работи на територията на цяла България.

Гарантираме прецизна изработка и перфектно качество. Всички продукти на фирмата имат безплатна тригодишна поддръжка.

Попов и син ООД Попов и син ООД Попов и син ООД Попов и син ООД

Бесетки:
"Попов и син - ООД произвежда навеси, сенници, перголи,козирки и беседки от дърво, желязо, стъкло и поликарбонатни плоскости. Фирмата може да Ви предложи цялостно конструиране и обзавеждане на градински беседки, навеси за дворни барбекюта и автомобили. Различни решения за тераси и градини на заведения. Частично и цялостно, закриване и затваряне на жилищни балкони и тераси.
Попов и син ООД
Интериори:
Основната задача която всички си поставяме когато искаме да обзаведем дома или офиса си е да ги направим максимално комфортни и уютни, така че да можем да бъдем продуктивни и същевременно с това да релаксираме пълноценно. Всичко това зависи не от ефектното и бързо решаване на пространствените задачи в интериора, а от тяхното компетентно и професионално разрешаване.

Наша цел е максимално да удовлетворим фукционалните и естетически изисквания на клиентити ни, и едновременно с това, да предложим най-ефективно решение на поставените задачи, съобразявайки се с новите модни тенденции, или с класическия стил. Фирмата предлага частични и цялостни интериорни решения.
Попов и син ООД
www.popovandson.com

Мнения за Попов и Син ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Попов и Син ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.