Поливест  itemprop=

Поливест

Поливест ЕООД е с над 30 години опит в обработката на скални материали. Изработва кухненски плотове, барплотове, маси, стъпала, облицовки и други продукти от гранит и мрамор.
Ломец, общ.Троян, обл.Ловешка

ПОЛИВЕСТ ЕООД е фирма с над 30 години опит в обработката на скални материали. Разполага със собствена база в която се обработват гранитни и мраморни блокове. Изработваме още: паметници кухненски и бар плотове маси стъпала облицовки и други продукти от гранит и мрамор Фирмата разполага с богат асортимент от различни по дебелина и цветове гранит и мрамор. ПОЛИВЕСТ ЕООД може да ви помогне при избора на: облицовки кухненски плотове колони балустри стъпала подпрозорчници надгробни плочи и други детайли. Базата е разположена в с.Ломец на 12км. преди гр.Троян. Облицовки Кухненски и бар плотове Мраморни маса Мраморни стъпала Продукти Мраморни паметници Гранитни паметници Гробници Други

Мнения за Поливест


The company has no review.

Напиши мнение за Поливест


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.