МЕТАЛВИС М - Вижте още

МЕТАЛВИС М

Фирмата „МЕТАЛВИС М” ЕООД е регистрирана в края на 2002 година. Дейността си започва в началото на 2003 година чрез внос на Крепежни Елементи от Чехия и търговията им на едро и дребно в България. В началото на 2004 година „МЕТАЛВИС М” ЕООД разшири търговската си дейност чрез внос на
МЕТАЛВИС М
За нас
МЕТАЛВИС ММЕТАЛВИС ММЕТАЛВИС М
Фирмата „МЕТАЛВИС М” ЕООД е регистрирана в края на 2002 година. Дейността си започва в началото на 2003 година чрез внос на крепежни елементи от Чехия и търговията им на едро и дребно в България.

В началото на 2004 година „МЕТАЛВИС М” ЕООД разшири търговската си дейност чрез внос на PPR тръби и фитинги от фирмата „HP-Trend”, която е една от основните производители в Чехия. Успоредно с това фирмата е единствен вносител на сухи битови водомери „BONEGA” - Чехия.

В края на 2006 година се започна внос и търговия на специализирани крепежни елементи, предназначени за производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма, гипсокартон и покривни конструкции. В тази сфера фирмата е представител на „VISIMPEX” – Чехия.

Реализацията на продуктите, обект на търговската дейност на фирмата се извършва засега в рамките на България.Партньорите и са търговци на едро и дребно, магазини, фирми за производство на PVC и алуминиева дограма, строителни фирми и други.

Фирмата постоянно увеличава оборота си и се ползва с добро име сред търговските си партньори.
МЕТАЛВИС М

МЕТАЛВИС М - отрасли:


Крепежни Елементи, ВИК - Части,