Енергострой 2007 ЕООД  itemprop=

Енергострой 2007 ЕООД

Фирма Енергострой 2007 ЕООД е специализирана в областа на комплексни ремонтни и строително-монтажни работи; антикорозионно покритие на въздушни електропроводни линии средно и високо напрежение; почистване и направа на просеки по трасетата на въздушни електропроводни линии средно и високо
За нас Фирма Енергострой 2007 ЕООД е специализирана в областа на: комплексни ремонтни и строително-монтажни работи; антикорозионно покритие на въздушни електропроводни линии средно и високо напрежение; почистване и направа на просеки по трасетата на въздушни електропроводни линии средно и високо напрежение; поддържане и почистване на околни пространства прилежащи към административни офис сгради и жилищни комплекси от затворен тип, както и прилежащата инфраструктура; транспортни услуги; изкопни работи с багери и мини - багери. Фирмата разполага с база, разположена на площ от 5 дка, в близост до Околовръстен път, с налична техника от багери, мини - багери, челни товарачи, камиони, бобкати. Сертификати В работата си с клиентите, ние целим прилагане на най-високи стандарти по отношение качеството на услугите и коректност в деловите взаимоотношения! Строителство Като доказателство за нашия професионализъм, както и за поддържане на висока репутация пред нашите клиенти, ние гарантираме следното: Максимална информираност на клиентите за условията и цените на продуктите и услугите Висок професионализъм и доказани морални качества на служителите Нашите продукти и услуги се основават на съвременни технологии Системен контрол за ефективността на нашите продукти и услуги и тяхната пригодност да удовлетворят изискванията и очакванията на клиентите Недопускане конфликт на интереси Eдинство на целите, ръководството и вътрешната среда на "ЕНЕРГОСТРОЙ 2007" ЕООД Cвоевременно регистриране и отстраняване на пропуски и грешки, както и редовно прилагане на превантивни и коригиращи действия Вътрешно-фирмена отчетност и контрол на най-високо равнище Cистемно обучение на служителите и осигуряване на възможности за развитие Зачитане изискванията на клиентите Транспортни услуги и изкопни работи Налична техника от: багери мини - багери челни товарачи камиони, бобкати Опазването на търговската тайна и етиката на обслужване в "ЕНЕРГОСТРОЙ 2007" ЕООД се съблюдават строго. Всякаква информация и данни за нашите клиенти се третират от нас като поверителни и не се предават на трети лица без съгласието на клиента. Нашите служители, подизпълнители и хонорувани сътрудници осъзнават напълно това си задължение и строго се придържат към него! В работата си с клиентите, ние целим прилагане на най-високи стандарти по отношение качеството на услугите и коректност в деловите взаимоотношения! Снегопочистване Не се оставяйте снеговалежите да помрачат веселите зимни емоции и празничното Ви настроение! В делник и празник, Вие може да ни се доверите! Оставете на нас да почистим снега пред вашата къща или гараж, от вашият двор или паркинг, алеите пред вашия дом. Фирмата предлага снегопочистване със снегорини в еднократен или абонаментен план, по всяко време на денонощието, с атрактивни цени на пазара!

Мнения за Енергострой 2007 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Енергострой 2007 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.